Mockasoffa

Moderna vita möbler i vardagsrum #Modernavitamöblerivardagsrum

En mockasoffa ger interiören en sofistikerad känsla. Detta kan hända om och bara om du håller dem snygga och rena. Regelbunden borstning och rengöring utöver tillfällig dammsugning kan hjälpa dig att göra detta. Om soffan är relativt ren eller ny, kan den behandlas med fläckskydd som är lättillgängliga i lokala järnaffärer. Äldre soffor som är ganska smutsiga skulle kräva en grundlig rengöring. Följ dessa enkla steg för rengöring av mockasoffan.

Använd en skyddsspray

Att behandla din mockasoffa med en skyddande spray hjälper permanenta fläckar från att lägga sig i soffan genom spill. Få sprayer fungerar som syntetiska lösningsmedel medan få sprayer är vattenbaserade. Du måste läsa bruksanvisningen innan du använder något rengöringsmedel i soffan. Håll sprayburk borta från området som behandlas med åtta till tolv tum. Behandla sektion för sektion och applicera två till tre lager av klädsel eller tygskydd. Låt den torka i tolv timmar.

Ta bort kuddarna varje vecka

Att ta bort kuddar från soffan skulle säkerställa att du tar bort pappersbitar och smulor som kan ha samlats genom sprickorna. Samla in skräp med hjälp av en dammsugare eller en damm-buster. Dammsugning hjälper till att eliminera danderflaskor och damm som kan ha samlats.

Torka av kuddarna med en frottéhandduk eller en mocka borste

Ta bort skräp från kuddens undersida genom att använda en mocka borste eller en frottéhandduk. Byt ut kuddarna en gång i veckan eller en gång på femton dagar. Vrid kuddarna för att säkerställa att din mockasoffa är dammfri. Borstning skulle eliminera damm som skulle göra att din soffa verkar tråkig.

Se till att du köper en mockad trasa. Gnid ner den här soffan en gång i taget så att du kan hålla din soffa i god form. Detta skulle knappt kräva femton minuter baserat på formen på din soffa. Borsta och gnugga blir viktigt om du har barn och husdjur i soffan. Följ dessa enkla tips för att se till att din mockasoffa ser fantastisk ut hela tiden.