Modern hörnhylla

Om du missade avslöjandet kan du se det här och här. Lauras hem hade redan underbara, historiska ben, men bostadsområdet kunde använda lite mer karaktär. Laura ville ha bokhyllor, och medan vi hade pratat om något rent och modernt, uppmuntrade jag henne verkligen att hålla sig till huset och skapa något som såg originalt ut. Anpassade inbyggda program är inte billiga, och vi visste att detta skulle behöva gå på en budget. Hacking av Ikea Billy har gjorts tidigare (min vän, Kris …

Hörnhyllor har länge varit en del av arkitektonisk design. Detta kan tillskrivas de många fördelarna som är förknippade med dem. I dag rekommenderar ofta ett stort antal inredningsarkitekter att hörnhyllor införlivas i de flesta hem. Om du undrar varför det kan vara fördelaktigt att ha en hörnhylla i ditt hus, bör du tänka på följande information.

Använder hörnutrymmet bra

Om du tänker på det kritiskt, kommer du snabbt att erkänna att hörn ofta ligger lediga och därför är underutnyttjade. Detta är vanligtvis fallet i de flesta hem. Men du kan föreställa dig hur mycket inre utrymme du kan spara om du verkligen utnyttjade hörnutrymmena. I allmänhet ligger hörnutrymmen överliggande utrymmen som inte har använts alls.

De är mycket lättare att installera

En sak som kan locka dig med hörnhyllorna är att de är väldigt enkla att installera. Till skillnad från alla andra hyllor som kan finnas i ett hem, kan alla hörnhyllor installeras så ofta som behovet uppstår. Det främsta skälet till att de är mycket lättare att installera är det faktum att de får styrka och stabilitet från väggen. Om du är tillräckligt taktisk kan du få en hörnhylla att stå eller förbli hängd utan att spika fast vid väggen. Förutsatt att du upprättar korrekt och sund kontakt mellan hörnsidorna, kan du faktiskt hålla hörnens elfin läge utan att använda naglar.