Modern kontorsstol

Martin Ballendat för Brunner. Mer info: www.brunner-group …

Kontorsstolen består av olika komponenter som kan bytas ut när det finns ett fel i en. Kontorsstolarna med olika funktioner har olika delar. Här är några kontorsstoldelar för den utbytbara kontorsstolen.

Armkudden

Armstödet är ett viktigt stöd för kontorsstolen. Det är de mjuka paddlingarna som håller din arm varm och stödd medan du sitter på stolen. Dessa är avtagbara och kan bytas ut eller repareras.

Basen

Basen på kontorsstolen är fogen som möjliggör fri rörlighet från en plats till en annan. Det finns olika bastyper. Sviveln är gjord av ett enda basstativ på cirka fem hjul. Att ta bort en bas kräver en viss hammare och användning av skruvmejseln.

The Caster

Hjulen är hjulen på kontorsstolarna. Precis som de andra delar som kan skruvas, kan du byta ut dem med nya hjul när de är slitna. Med lämplig utrustning kan du lossa bulten och utföra ett reparations- eller utbytesarbete.

Gascylindern

Gascylindern är kontorsstoldelen som justerar kontorsstolen till lämpliga höjder som du väljer för ditt sammanträde. Bara från utseendet och namnet är det en cylindrisk formad del och den är gjord av tre delar varav cylindern är en. Den är gjord av massiv metall som kan poleras eller inte.

Mekanism

Det här är de mekaniska delarna av kontorsstolen. Mekanismen är en del där gascylindern är monterad. Denna del kan ersättas med en ny om behov uppstår genom att först ta bort basen och sedan kan gascylindern och mekanismen nås därefter.

När du utför ditt reparationsarbete på din stol kommer det att krävas några åtgärder i en guide. Du kan komma åt vissa DIY-guider för video eller hjälpa en expert göra det åt dig om du inte vill gå igenom stressen och mer förmodligen om den nödvändiga utrustningen inte är tillgänglig för användning.