Moderna våningssängar

8 vackra våningssängidéer för att maximera utrymmet i stil

Man kan välja mellan ett brett utbud av våningssängar som finns tillgängliga på marknaden, oavsett vilken budget det är. Våningssängar är enkla och bekväma lösningar för sängkläder för barn och uppfyller också utrymmeskraven i ditt sovrum. Moderna våningssängar finns i olika utföranden och material som är robusta och tillverkade för att hålla länge.

Det finns olika typer av våningssängsmodeller som är överkomliga och ligger inom ditt budgetområde:

Tvåbäddsrum över två våningssängar: denna typ av våningssäng har två enkelsängar som sitter ovanpå den andra. De flesta väljer denna typ av klassiska våningssängar.

Full över Full våningssäng: detta är en typ av våningssäng som är lämplig för barn som delar ett stort sovrum. Detta ger mer komfort när de blir större.

Futon våningssäng: i denna typ av våningssäng placeras en futon på botten och en klassisk våningssäng på toppen. Detta gör att barnen kan koppla av, läsa och även göra hantverk samtidigt som man sparar utrymmet.

Naturliga lönn våningssängar: Dessa lönnfärgade våningssängar är mycket attraktiva i utseende och också robusta och långvariga. Detta skulle enkelt gå med sovrum med ljusare nyanser på väggar och inredning.

Vit färgade våningssängar: denna våningssäng smälter lätt in i alla typer av inredning du har i ditt sovrum. Det möjliggör också enkel rengöring och underhåll.

Antika valnöt våningssängar: detta har varit populärt sedan traditionen och varar också längre eftersom de är gjorda av hållbar antik valnöt. De är det perfekta valet för dina barns sovrum i alla aspekter som design, styrka och funktionalitet.