Mörkgrön soffa som

Inredning, möbler & fontäner | Soffa i smide Mörkgrön| Mr Fredrik

En mörkgrön soffa kan antingen se lyxig ut eller inte fungera alls. Och om fallet med dig är det senare, kanske du vill bli av med soffan. Men vänta. Har du provat alla medel för att få det att passa? Och viktigast av allt, har du provat kuddar?

Om inte, här är några tips som inte bara kan få din gröna soffa att passa, utan också lägga en utsökt look på den.

BORGAR OCH Kuddar

En mörkgrön soffa kan höjas i sin effekt genom att använda olika kuddar i olika storlekar. Du kan köpa kuddar av samma tyg som användes i gardinerna och i samma färg som dem också. Detta gör att den gröna soffan smälter in i rummet.

DEN GEMENSAMMA LOOKEN

Med en mörkgrön soffa kan du alltid söka efter modern look. Det finns några lila kuddar med antydan till metallrött kan ge soffan en fantastisk, informell känsla. Mörkbrun kan se lite tråkig ut mot mörkgrön, se till att du använder färger med mer livliga toner för att härligt få fram det gröna i soffan.

SPELA FÖR MÖNSTER

Att välja kuddar med lekfulla mönster skulle kunna leva upp din gröna soffa. Du kan också använda marinblå och vit bomullskuddar i ett sicksackmönster för att ge din soffa ett mindre skrämmande och ett mer lekfullt, gladare utseende.

Några andra tips inkluderar att du inte vill ha silke när du väljer kuddar till din soffa, eftersom siden är en halm sammet och kan glida på din soffa om den är gjord av läder. För att ge din soffa en personlig, hemlig känsla, använd kuddar i flera former. Bultkuddar, som är långa och cylindriska i formen, kan placeras i båda ändarna av soffan. Om du täcker dina kuddar, se till att du använder mjuka men livliga färger.

Där vet du hur du får din gröna soffa att passa nu! Och nu när du har gjort allt som behöver göras verkar det inte så inaktiverat längre, eller hur?