Över toalettförvaring

Regan Mauck på Instagram: “Hej där !! I går kväll bestämde jag mig för att lägga till några korgar till min filtstege! Vad tror ni !? Jag älskar det! Om du vill bygga en precis så här kan du hitta "hur du" på min blogg! Länk i bio. Om du inte har spelat #storybookhome ännu, skulle vi gärna se dina böcker! dela för

Att skapa ett lagringsutrymme i ditt badrum är mycket viktigt eftersom du måste lagra vissa föremål i badrummet som du behöver använda dagligen. Dessa inkluderar schampon, rakknivar, tvålar, kammar, borstar och alla andra relaterade föremål. Dessutom är lagringsutrymmet i badrummen väsentligt för att förvara handdukar och under plagg. Lagringsutrymmet låter dig ordna ditt badrum snyggt. Att använda varje tum i ditt badrum kan gynna dig mycket. Det skulle öka lagringsutrymmet och också ge elegans till ditt badrum.

Skapa mer utrymme

Förvaringsutrymmet spelar en roll i husets inredning. Oftast är utrymmet ovanför din toalettstol tomt och ledigt. Du kan använda det lediga utrymmet och göra det mer praktiskt och användbart. För detta ändamål installeras över toalettlagring i badrummet. Den över toalettlagring ökar lagringsutrymmet i ditt badrum och ger plats för andra föremål som lätt kan förvaras i badrummet.

Förvaringshyllor

Över toalettförvaring finns i olika former, storlekar och stilar. Dessa är vanligtvis gjorda av hyllor. Hyllor är användbara för att placera olika objekt som lätt kan användas. Att placera föremål på hyllor gör det dessutom lättare att använda.

Förvaring för handdukar

Den över toalettlagring utgörs av rack och hyllor, så handduken lagras oftast på denna plats. Platsen är fuktfri och håller handduken torra och apt.