Rustikt kök

Rustikt vardagsrum och kök – Hemma hos therespaulsn

Rustika kök kallas som de traditionellt utformade kök. De adopterar landets livsstil med stora skåp och använder mycket trä och varma färger för att designa ditt kök. Det viktigaste i de rustika köken är skåpen. De rustika köken ger ett traditionellt utseende till ditt hus. Skåpen i traditionell köksstil är bredare och större. Tillverkning av skåp är tillverkad av trä av hög kvalitet som tall eller ek. Att göra skåpet med sådana material gör det hållbart och hållbart.

Tallskåp

Det mest populära träet som valts är tallvedet för att bygga upp ditt kök. Tallskåpen visar synliga knop och träkorn som är de viktigaste egenskaperna hos de rustika köken. Pinewood är lätt tillgängligt på marknaden och är också prisvärd. Den enda svårighet du skulle möta när du skapar skåp med tall är att tallskogen är mjukt; det är läckt och repas enkelt. Färgen på tallskogen beror på den totala strukturen som du vill använda i ditt kök.

Färg på Rustik kök

Trots att du använder tall kan du också använda ek, körsbär, lönn eller hickory ved för att göra upp kökens skåp. Dessa skogar finns i ett brett sortiment av färger som kan användas efter din önskan och behov. Färg är en viktig faktor i det rustika köket. Rustika kök har varma och naturliga färger som betonar träets färg.