Sängram

CHARMANDE PIN I INTERIOR DESIGN på Turbulences Déco

Boxfjädern och madrassen på sängen stöds av sängramen. De ger sängen den nödvändiga höjden och komforten. En bra sängram är viktig för en sund och sund sömn. Sängramar ger också stöd för infästning av fotbrädor och headboards. Det finns olika stilar av sängramar tillgängliga som kan passa olika vikter.

De finns också i olika material som är hållbara och prisvärda. Vissa sängfjädrar är utformade enkla med en enda skena och är lämpliga för mindre sängar. Sängramar för större sängar är gjorda av metall eller trä. Dessa är mycket effektiva och har mer än en skena för att ge tillräckligt stöd till sängen.

Saker att tänka på när du köper en sängram

Sovrumstorlek: Kontrollera rumets storlek och identifiera storleken på sängramen. Det finns många platsbesparande alternativ tillgängliga för sängramar som kan visa sig vara till hjälp för mindre sovrum.

Ramens höjd: Detta är en viktig faktor eftersom den borde vara bekväm att klättra upp och ner i sängen. Sängramens höjd kan bestämmas enligt madrassens höjd.

Sovrumstil: Sängramen ger rummet inredning. Headboards och footboards fäst vid sängramen kan användas som dekoration i rummet.

Material: Välj materialet för sängramen klokt. Välj ett material som är hållbart och lätt så att det enkelt kan flyttas när det behövs.