Soffbord

Soffbord och Coffee table books nu i lager😍🔥 Bild tagen hos @vasahem_inredning Odengatan 25 i Sthlm . Soffbord – Vasahem.com ( R&J) Soffa – Adea Böcker – Vasahem.com Puff – Vasahem.com Matta – JAB (twinkle) Lampa – Atollo Tavla – Vasahem.com Taklampa – Flos

När jag först hörde detta namn var jag ganska förvirrad eftersom jag trodde att det var en soffa och ett bord tillsammans. Senare fick jag veta att detta inte är fallet eftersom ett soffbord är ett bord som är tänkt att stanna kvar i din soffa och hjälpa till att spara utrymme i ditt hus. Om du var som jag och inte förstår vad dessa möbler är exakt. Låt mig förklara varför du ska få en.

Varför du borde få en

Ett soffbord är ibland känt som ett soffbord. Det är i princip ett bord som görs högre än många slutbord, till exempel soffbord. Bordet placeras normalt bakom soffan och är avsett att tjäna ett antal syften för användaren. Tabellen används mest för att hålla saker och är gjord för att hålla en hel del saker.

Många användare tar inte hänsyn till tabellen i sin designplan, men det kan definitivt hjälpa till att accentuera rummet när det behövs. Du kan lägga till några lampor tillsammans med ett mittstycke för att markera rummet. Du kan också använda den för att spara utrymme eftersom de har ett större område ovanpå, så att du kan placera ett antal saker som lampor eller till och med din urklippsbok. Nu när du förstår den här tabellen finns det några saker du måste tänka på innan du köper den.

Några överväganden att göra

Det första du bör ta hänsyn till är tabellens skala. Du vill inte att bordet ska sträcka sig över hela soffans längd och inte heller att det ska vara för kort. Bordet ska vara halva storleken på soffan som den kommer att sitta bakom. Detta gör att bordet kan komplettera soffan och inte bli en del av soffan.

Nästa övervägande är höjden på soffbordet. Soffbordet bör vara ungefär rätt höjd. Rätt höjd är en som gör att du kan få saker från bordet medan du fortfarande sitter i soffan utan problem. Den ideala höjden är normalt 3-6 tum lägre än toppen av soffan.

Slutsats

Ett soffbord är ett bra tillbehör att ha i ditt hem. Det kan lägga till stilen och kan vara bra på att komplettera soffan så att den ser bättre ut.