Sovrum fåfänga

Kökidéer

Ett sovrum fåfänga är mer ett krav än en önskan för någon kvinna som bor i en stor familj. Men om det blir dyrt att köpa en kan du alltid förvandla ett gammalt skrivbord hemma till ett. Allt du behöver är ett gammalt skrivbord, en stol, en stor spegel och lite högglans sprayfärg.

Ta bort alla vred från skrivbordet och ta det till ett ventilerat område i huset. Spraya skrivbordet med högglans sprayfärg. Du kanske behöver två lager för att täcka hela skrivbordet. Låt skrivbordet torka i minst fem timmar för att få en blank yta på färgen.

Placera sedan skrivbordet mot väggen och placera den stora spegeln direkt ovanför skrivbordet. Spegeln bör centreras över skrivbordet och måste vara tillräckligt stor så att du inte bara kan se dig själv sitta utan också, när du står upp, kunna kontrollera dina kläder och utseende.

Placera stolen framför bordet. Du kan ta bort sittluckan och använda ett tyngre material för det som matchar färgen som sprayats på skrivbordet. Använd spikar eller lim för att säkra locket. Du kan till och med spruta måla stolen för att matcha fåfänga. Se till att färgen är helt torr innan skrivbordet flyttas på plats för att undvika obehaglig lukt i rummet.

Du kan också placera en liten förstorad spegel ovanpå fåfänga. Ditt sovrum fåfänga är nu klar. Ordna makeup- och hårprodukter på skrivbordet.