Svängbara stolar

Praktiskt taget utformar valfri plats! Gratis hemdesign-app låter dig ha kul att dekorera ditt drömhus i en hand! Se möbler i ditt hem innan du köper!

Vem älskar inte en svängbar stol ?! Oavsett om du medger det eller inte, finns det något magiskt fascinerande med en stol som låter dig snurra och rotera 360 grader. Det kan föra ut barnet i vem som helst! Och inte bara det, de är också mycket professionella. Här beskriver vi tre typer av svängbara stolar som du kan ha på ditt kontor eller i dina rum.

Executive Swivel: Ofta tillverkade av polerat trä och högkvalitativt mörkt läder, de exekverande stilens svängbara stolar kännetecknas av deras höga rygg och en ganska professionell yttre. De är också mycket dyra, och en klass över anställdas sittplatser. Förutom detta kan den ledande stilen svängbar stol också användas som en vilstol ibland. Även om de ser ut som en standard chefstol, har de alla kvaliteter och rörlighet som alla vanliga svängbara stolar.

Den stationära svängen: Med ett ganska motstridigt namn ger den stationära vridstolen nödvändigtvis en 360 graders rotation och rotation. Dessa stolar utmärks emellertid på grund av sin benlösa bas. De flesta av dessa stolar är parade med en femstjärnig bas och hjul för att ge förbättrad rörlighet, men den stationära typen av svängbar stol har en ganska orörlig eller fast bas. Det kallas ibland också en svängbar äggstolstol. De kommer ofta i ljusa färger och kan hittas på glänsande moderna kontor.

Drafting Stool Swivel: Denna typ av svängstol är en favorit bland både designers och arkitekter. Trådpallsviveln är nödvändigtvis en roterande stolstol. Det används vanligtvis som arbetsbänk eller skrivbord, vilket är uppenbart från dess namn. De är ofta högre än någon annan vanlig svängbar stol. De har vanligtvis en fotstång så att du kan vila dina fötter medan du sitter. Ritningspallsviveln är inte bara populär på kontor utan finner också sin plats i hemmiljöer, särskilt kök.

Så det var de tre typerna av svängbara stolar som du kan välja mellan om du också är fascinerad av roterande stolar. Vilken älskade du mest ?!