TOOL LAGRING

Ooh, ooh, ooh … gav mig bara en idé … kommer du ihåg de vita skivorna i JUMP-rummet? Skulle kunna göra detta över mina vita bokhyllor och dölja allt röran – och ge studenter jätte whiteboards samtidigt !!!!!! Kan hitta sätt att lämna styrelserna … ÄLSKA DET !!! Denna garage shop organisation

Verktyg bör organiseras ordentligt om du har ett hemförbättringsprojekt i handen. Lagringslösningar finns för att hålla dina verktyg rena och säkra. Du kan ha en verktygslåda eller en verktygskista för att hålla verktygen säkert beroende på verktygets storlek. En lastboks används ofta för att transportera stor utrustning. Att hålla verktyg på rätt plats sparar mycket tid och ansträngning när det behövs och kommer också att hjälpa till att få ditt arbete slutfört i tid.

Verktygslagring är mycket viktigt eftersom det kan vara ett stort avskräckande medel om du inte kan hitta rätt verktyg i mitten av ett projekt. Verktygskistan har djupa bottenlådor för att hålla stora verktyg och tunga hjul så att du kan flytta dem runt huset. En lastboks har ett skuminsprutat lock som kan skydda dina verktyg och hålla dem torra och säkra. Små plastfack och stativ används för att hålla små föremål som skruvar och spikar.

Arbetsbänken bör ha en massiv träöverdel som gör att du kan göra ditt arbete snabbt. Garage skåp och stål hyllor bör förvaras i garaget för att hålla små verktyg och andra tillbehör snyggt. När du är på jobbet kommer ett verktygsbälte att vara ganska praktiskt. Du kan alltid kolla in köpguiden för verktygslagring för att jämföra de olika verktygslageralternativen som finns tillgängliga för dig.