Tuftat huvudgavel

Orren Ellis Peabody Modern europeisk Kingsize klädd plattformssäng | Wayfair

En tuftad huvudgavel är en stoppad huvudgavel. Det ser vackert ut och lägger mycket till rumets övergripande utseende. En av de fantastiska sakerna är att de tuftade huvudgavorna finns i olika former och storlekar. En sak som krävs för det tuftade huvudgavel är den skivbräda som den kan monteras på. De ser bra ut med varje säng och gör att den ser snygg och elegant ut. Valet av form beror på många faktorer. Nedan nämns de vanligaste formerna. Titta på dem alla och bestäm dig som passar dig.

Böjd topp tuftad huvudbonad:

Som namnet antyder kommer huvudgaveln med den böjda topplinjen. Sidorna är raka och exakta. Kanten på den övre kurvan är vadderad och det finns inga knappar. Stilen är lite traditionell men om du vill göra den modern kan du använda några högkvalitativa dubbar och rätt tyg.

Fyrkantigt, tuftat huvudgavel:

Kvadratiska tuftade huvudgavlar kommer med raka sidor och rak topp. Headboard erbjuder ett enormt område som kan användas för att sitta mot. Huvudgången ser smart, attraktiv och modern ut.

High Arch Tufted Headboard:

Den översta raden på dessa headboards är fantastisk. De snäva kurvorna och den räfflade topplinjen gör att den ser helt enkelt utmärkt. Det klassiska och det eleganta utseendet gör det så fantastiskt. Det är inte bäst för enkelsängarna. De ser fantastiska ut mot king size, queen size och stora sängar.