UNIK SOVRUM VÄGGDEKOR

Tavla – The Great Wave off Kanagawa (reproduktion), storlek: 120×80, 120×80

Sovrummet är en plats för vila och föryngring, som helst bör ha en avkopplande atmosfär samt en lugn och lugn inredning. Dekorera dina sovrumsväggar bör därför inte vara så detaljerade som att dekorera dina vardagsrumsväggar. Att använda enkla konst- och färgtema gör tricket.

Använd väggpapper för ditt sovrumsväggdekor

Väggpapper finns i olika färger, mönster och teman. Ditt sovrumsdekorationstema kommer således att bestämma vilken typ av väggpapper du kommer att gå till. Du behöver inte heller kasta hela sovrumsväggarna med väggpapper, du kan strategiskt få dem installerade antingen på väggen bakom sängens huvudgavel eller på sidorna på dina sovrumsväggar. Var kreativ när du placerar väggpapper.

Använd Wall Art för ditt sovrumsväggdekor

Dessa kan du antingen köpas från butikerna eller skapa dem själv om du har ett öga för god konst. Du kan skriva ut din favoritcitat på sovrumsväggen bakom huvudbrädet, eller ha en väldigt fin teckning du väljer, vare sig det är en blomma, ett blad eller till och med dig själv. Nyckeln här är att använda rätt dimensioner för att få fram konsten synligt.

Använd vägghängningar för ditt sovrumsväggdekor

Du kan låta dina favoritbilder inramas och hängas på sovrumsväggen. Du kan också köpa vägghängningar som accentuerar temat för din sovrumsinredning. Idag används till och med växter som vägghängningar, så du kan välja en fin växt och få den hängd på sovrumsväggen.