Unika bäddsoffor

Med sina enkla, men klassiska runda ben ser PACE dagbädd fanstastiskt snygg ut och kommer aldrig att gå ur tiden. Dess eleganta ram av massivt trä gör bäddsoffan både hållbar och visuellt tilltalande. Dessutom ger denna bäddsoffa med sin enkla soffram i naturlig eller svart färg en fräsch känsla till hemmet oavsett om du ställer dagbädden i sovrummet, i hallen, i vardagsrummet eller även i köket.

Unika bäddsoffor kan ge lite Hollywood-glamour i ditt hem. Dess metalliska silverklädsel är slående och kan fånga ögonen på alla gäster som besöker dig. Den är byggd med en robust träram som kan hålla vikten 500 pund. Det är väl vadderat med skum med hög densitet och har lådfjädrar för ytterligare styrka. Det finns lösa kuddar i metalliskt silver placerat på soffan för extra komfort.

En unik bäddsoffa som ser ut som en matta men utför alla funktioner

Denna soffa ser ut som en matta men är idealisk som soffa och säng. Den har robusta fötter som är formade som en ko som är tillräckligt starka för att stödja vilken vikt som helst. Den är väl vadderad med komfortskum och har träplattor i botten för att stödja kuddarna. Det är klädd i sammetmaterial som är tryckt som en kohud. Om en oväntad gäst stannar över natten är det bekvämt att omvandlas till en säng inom några sekunder och erbjudas som en säng. Denna unika design är inte så vanligt bland sofforna.

Unik bäddsoffa som kan omvandlas till två bäddar för att sova

Soffa våningssäng är en vacker soffa byggd med en robust ram som är väl vadderad med skum med hög densitet för sätet såväl som rygg för att ge bekvämt sittarrangemang. De två kuddarna i ryggen är löst placerade tillsammans med kuddarna på vardera sidan. Sitsdynan sitter också löst på plats. Enheten kan omvandlas till två enkelsängar inom några sekunder med en träskivad bas.

Ha en unik bäddsoffa för en modern look

Bäddsoffor gör små utrymmen bekväma med sina dubbla funktioner. Du kan sitta lutande eller sova bekvämt med bäddsoffa. Det är väl vadderat med skum med hög densitet som ger atmosfär för sömn. Varje gång en oinbjuden gäst stannar över natten kan denna soffa användas som en säng inom några sekunder.

Om du funderar på att ha en unik bäddsoffa, välj det bästa mönstret för att uppfylla alla dina behov.