Väggmålning

Tromploi väggmålning promenader nerför ängen älskar detta så mycket

Väggmålning är en av de mest populära gör det själv aktiviteter. Det är verkligen väldigt enkelt och inget hårt arbete som krävs. Du kan själv utföra denna uppgift med så mycket lätthet och komfort. Följ nedanstående steg om du har förberett väggarna och vill måla dem. Det hjälper dig i väggmålning.

Rengör väggen:

Det första steget är att rengöra all slags damm från väggarna. Du kan använda vatten och tvättmedel för detta ändamål. När du har rengjort väggen, se till att det inte finns mer vatten eller tvålrester kvar.

Kassettband, dörrkar och fönster:

Det finns ett målartejp som appliceras på dörrramarna och fönstren. Det är vanligtvis blått i färg. Du måste applicera den och ta bort den snabbt efter målning. Du måste ta bort den innan färgen torkar, annars kan du skala bort lite färg.

Primera väggen:

Det är nödvändigt att tappa väggen eftersom den hjälper till att maximera täckningen och färgens färg och också ger ett enhetligt utseende.

Borsta:

Om det finns någon plats där du inte kan rulla, använd en borste. Det underlättar din uppgift och ger ett enhetligt utseende.

Använd teknik:

Du kan använda valfri teknik för att måla väggarna. Den vanligaste tekniken är W-tekniken. W-tekniken låter dig måla på tre till tre fot mönster.

Måla trim:

Om du vill måla trimmen, applicera målartejp och måla därefter.