Wingback-stol med Ottoman

Wingchair, leathergrp.A Beskrivning: Designad av Hans J. Wegner 1960. En extremt bekväm vadderad fåtölj som kan användas som mötesplats i vardagsrummet eller i grupper. Monterad runt en solid bokram med rostfritt stålben. Kan stoppas med tyg eller läder. En fåtölj med exceptionell komfort. Det angivna priset är i lädergrupp 1. L90 cm., B90 cm., H103 cm., SH62 cm. Material: Kallt skum och rostfritt stål. 36,723, –

När det handlar om sittmöbler måste du hitta två funktioner i en sitttillverkning innan du köper dem. För det första måste det vara mycket bekvämt, för det andra ska det vara elegant och elegant nog för att försköna rummet det ligger i.

I den här artikeln kommer vi att diskutera några av de mest trendiga och mångsidiga sittplatser som inte bara extremt glamoriserar ditt vardagsrum enligt de senaste villkoren och trenderna för inredningen, utan också ger de bekväma sittplatserna.

liggvagnar:

En soffa är mycket mer än en soffa, och moderna elektriska fåtöljer har revolutionerat sittmöbler. En typisk vilstol består av en lutande rygg och en bärbar fotstöd för att ge dig en bekväm sittplats, även perfekt för tupplur och sova. Du kan luta dig tillbaka och sträcka dina fötter och det får dig att känna att du sitter i din säng.

Wingback-stol med Ottoman:

Om något kan ersätta en fåtölj, är det en wingback-stol med osmann. Det handlar om klassisisme och glamour. En wingback är en överdimensionerad lätt lutad stol för bekväma sittplatser och den levereras med en fäste som används som fotstöd. En wingback-stol med osmann är det perfekta valet för vardagsrumsvit eller en lyxig lägenhet.

Bäddsoffa:

En bäddsoffa är en vanlig tre personers bekväm soffa, men vad den gör "bäddsoffa", är dess funktion att omvandlas direkt till en dubbelsäng när du behöver extra utrymme för att sova. Ramen i bäddsoffan är utformad för att omvandlas till en säng genom att utvecklas. En bäddsoffa är mycket användbar i små lägenheter och visar sig vara mycket effektiv för sömn eller stanna över någon gäst - om du inte har råd med ett extra sovrum eller ett gästrum är bäddsoffa här för att hjälpa!

Dagssäng:

En dagbädd är en mycket mångsidig möbelproduktion effektiv för bekväma sittplatser för tre personer enkelt, och du kan också använda dagbäddar för att sova eller tuppla. Dagssäng är mindre än storleken på en säng, men mycket större än en avslappnad soffa. Den är utformad för att ge bekväma och lyxiga sittplatser för vardagsrumsviten.