Yttre belysning

Doo-Wop pendel, grå i gruppen Belysning / Lampor / Taklampor hos RUM21.se (113056)

Ljus kan ge mysigheten och den speciella atmosfären inte bara till ditt hem. Utomhusbelysning kommer att belysa arkitekturen och landskapet. Innan du väljer typ av utvändig belysning, se till att du vet om deras viktigaste funktioner.

Typer av ytterbelysning (landskapsbelysning, utomhusvägg och hängbelysning)

Den första typen är utomhusväggbelysning. Den innehåller vägglyktor och lampetter som gör att hela huset ser ljusare och mysigare ut. En intressant idé är att montera vägglister parvis ovanför uteplatsen eller ytterfönstren. Dessutom kan du installera en enda vägglykta.

När det gäller landskapsbelysningen kan du använda små strålkastare och elljus. De lyser upp blommor, växter och olika arkitektoniska funktioner. Hängsmycken och hängande lyktor lyser upp ytterdörren, en veranda etc. Det finns så ljus av denna typ. De varierar i storlek, färg, material och andra egenskaper.

Typer av yttre belysning (efterlyktor, vikbelysning, strålkastare)

Postlyktor ser väldigt snygg ut mot uteplatser och bakgårdar. Cove belysning används för att markera olika zoner: trottoarer, uppfart, stigar, skyltar, etc. Floodljus ger ditt hus maximal säkerhet och säkerhet. Dessa lampor täcker ett stort territorium. Lyktor och facklor gör stämningen romantisk. Taklampor utomhus fungerar bra i entréer och verandor. När det gäller däck- och steglamporna används de för att belysa gångvägar, uppfart etc.

Belysning är en av de viktiga delarna av mysighet, eftersom det ger oss säkerhet, säkerhet och komfort. Analysera funktioner för olika yttre belysningstyper för att hitta den bästa.