Home / Stil / Shearling Vest Outfit Idéer
Shearling Vest Outfit Idéer

Shearling Vest Outfit Idéer

När hösten eller vintern kommer finns det tillfällen då vädret är lite för kallt för att bara ha en tröja och samtidigt lite för varmt för att ha en stor tjock kappa. I det här fallet är det ofta ett bra alternativ att bära en fårskinnsväst som håller dig vid rätt temperatur och får dig att se vacker och feminin ut. Det är verkligen väldigt lätt att styla. Bär den helt enkelt över en långärmad t-shirt eller en tröja och använd den sedan med jeans för en snygg och uppfriskande look. För att göra stylingen ännu enklare för dig har jag sammanställt en lista över de bästa idéerna för shearling-västar. Nu ska vi kolla upp det.

Camel shearling väst med vit långärmad t-shirt och svarta jeans


källa

För att börja med den här listan med outfits, ska jag visa dig en av de mest typiska typerna av fårskinnsvästar. Detta är en kamelskjuvväst med vit krage, vilket resulterar i ett väldigt stiligt utseende. Kombinera den med en vit långärmad t-shirt och svarta skinny jeans. Bär ankelstövlar i kamelmocka för att komplettera din outfit.

Svart mock-neck tröja med kamel shearling väst och blå jeans

svart mock-neck tröja med kamel lammskinnsväst och blå jeans
källa

Här är en lite mer sofistikerad och lekfull look. För att uppnå detta kan du bära en kamelväst av fårskinn över en svart bodycontröja. Kombinera dem med blå skinny jeans och svarta mockaboots. Avsluta med en svart filthatt för en extra konstnärlig touch.

Svart och vit shearlingväst med bruna skinny jeans och mid-calf boots

svart och vit shearlingväst med bruna skinny jeans och mid-calf boots
källa

För en mörkare och coolare look, lägg till några svarta bitar till outfiten. Till exempel kan du bära en svart och vit fårskinnsväst över en svart tröja till toppen. Kombinera dem med bruna skinny jeans. Bär svarta läderkängor för att se extra snygga ut.

Grå shearlingväst med vit långärmad t-shirt

grå shearlingväst med vit, långärmad, figursydd t-shirt
källa

För en lite mysigare look, testa att applicera den grå och vita färgkombinationen på din outfit. Bär till exempel en grå och vit shearlingväst över en vit långärmad t-shirt. Kombinera svarta skinny jeans med ankelboots i grå mocka för att fullborda denna avslappnade look.

Grå väst med vit tröja och blå skinny jeans

grå väst med vit t-shirt och blå skinny jeans
källa

Tack vare den vita tröjan sitter denna look väldigt bekvämt. Bär en vit ribbad stickad tröja med en falsk halsringning och en grå shearling-väst till toppen. Kombinera dem med blå skinny jeans. För skor, använd stövlar i mocka med öppen tå för att se mer elegant och feminin ut.

Kamel och vit shearlingväst med svarta skinny jeans och knähöga stövlar

Kamel och vit shearlingväst med svarta skinny jeans och knähöga stövlar
källa

Det här är en affärsdräkt som också känns bekväm. För att uppnå detta utseende kan du bära en svart tryckt sweatshirt med en kamel och en vit shearling-väst överst. Kombinera dem med smala jeans och bruna läderknähöga stövlar. Överväg att bära en handväska i brunt läder för att se både elegant och feminin ut.

Bär din med blå skinny jeans och en brun handväska i läder

blå skinny jeans och brun handväska i läder
källa

För att se mer uppfriskande och damlik ut kan du använda grå och vit färgkombination som basfärg på din outfit. Du kan till exempel bära en vit långärmad bodycon-t-shirt med en ljusgrå shearlingväst överst. Kombinera dem med blå skinny jeans och rosa sandaler med remmar för en feminin touch.

Grå väst med svarta jeans och mockaboots

grå väst med svarta jeans och mockaboots
källa

Det här är en mycket mer avslappnad streetoutfit. En av de främsta anledningarna till att detta ser mer avslappnat ut än de flesta av ovanstående är att delarna är avslappnade snarare än monterade. Bär en vit långärmad t-shirt med avslappnad passform och en grå shearlingväst. Bär den med svarta jeans och grå mockaboots för att fullända looken.

Brun shearling-läderväst med jeansshorts och höga stövlar

svart shearling läderväst med jeansshorts och overknee boots
källa

Här är en väldigt kreativt designad outfit. Resultatet är verkligen väldigt stilrent. För att uppnå detta kan du bära en svart tröja med brunt läder och en shearlingväst överst. Kombinera dem med knähöga jeansshorts och svart mocka över knästövlarna.

Ljusrosa shearlingväst med vit ribbad tröja och höga stövlar

Ljusrosa lammskinnsväst med vit ribbad tröja och overknee boots
källa

Här är en riktigt vacker och stilren affärsoutfit som verkligen kan få dig att sticka ut. För att uppnå denna fantastiska look kan du bära en vit ribbad polokragetröja med en ljusrosa shearlingväst. Bär blåa smala jeans för att täcka rumpan och ett par svart mocka över knästövlarna för att fullända looken.

Vit väst med chambray skjorta och svarta chinos

vit väst med chambray skjorta och svarta chinos
källa

Det här är en lite överdriven arbetsoutfit som du kanske vill prova då och då bara för skojs skull. Trots detta är outfiten fortfarande väldigt elegant och arbetsanpassad. För att uppnå detta utseende, bär helt enkelt en vit shearlingväst över en blå chambray-skjorta. Kombinera dem med svarta chinos och svarta balettkläder för att se lite mer avslappnad ut.

Grå shearlingväst med slitna skinny-jeans och stridsstövlar

grå shearlingväst med slitna skinny-jeans och stridsstövlar
källa

Detta är en attraktiv och lättillgänglig look som är perfekt för att dejta eller träffa vänner. För att uppnå detta utseende kan du bära en vit ribbad halvärmströja och en grå shearlingväst. Bär blåa skinny jeans med svarta stridsstövlar för att se både snygg och vacker ut.

Chambray skjorta med brun shearlingväst och skinny jeans

Chambray skjorta med skinny jeans i brun lammskinnsväst
källa

För att uppnå denna unika och kreativa lagerlook kan du bära en blå chambray-skjorta med en blå chokerhalsduk i siden och en brun shearling-väst överst. Bär dessa plagg med blå skinny jeans och vita sneakers för en avslappnad och stilig finish.

Vit shearlingväst med t-shirt och jeans

vit shearlingväst med t-shirt och jeans
källa

För en snygg och luftig look kan du bära en vit t-shirt med en vit och grön shearlingväst överst. Kombinera dem med ljusblå boyfriend-jeans och vita sneakers för att se rena och snygga ut.

Vit spetsskjorta med knappar och ljusgrå shearlingväst

vit spetsskjorta med knappar och ljusgrå shearlingväst
källa

Denna outfit är väldigt kreativt designad och innehåller både damlika och stilfulla inslag. En vit skjorta med spetsknappar och en grå shearlingväst är en bra kombination för att komplettera denna outfit. Kombinera dem med blå jeans och svarta läderstövlar för att fullända outfiten med stil.

Jag hoppas att du gillar ovanstående idéer med shearling väst outfit. Shearling-västen är verkligen ett magiskt föremål som tar dina höst- och vinterkläder till nästa nivå.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*