Home / Stil / Silver manschettarmband
Silver manschettarmband

Silver manschettarmband

Accessoarer är ett av sätten (om inte det bästa) att dekorera dina outfits och göra dem unika, spännande och snygga. Jag personligen älskar smycken. Jag går alltid efter något som ett silverarmband, ett minimalistiskt halsband och ett par staplade ringar. Smyckena ser bra ut även om du bär något väldigt enkelt.

Silvermanschettarmbandet är en av de mest populära typerna av smycken. Det är från väldigt länge sedan; Även de romerska kvinnorna bar stora manschettarmband runt sina händer och midjor. Denna juvel är den eviga som du kan bära med många olika outfitkombinationer. Till skillnad från armbanden som bildar en hel cirkel runt midjan kan manschettarmbandet justeras.

I det här inlägget får du lära dig hur du får ditt silverarmband att se avslappnat, klädsamt, minimalistiskt eller staplat ut. Du kommer att se att det är fantastiskt att bära flera smycken på en hand.
Scrolla ner för mer!

Silverarmband + tips på hur man bär det

Silver Cuff Armband Love
källa
Kallas Love Armband, detta silver manschettarmband är perfekt för att lägga till en edgy känsla till din outfit. Halsbanden är breda och har en silvercirkel. Som du kan se kan du styla dem ensamma eller i kombination med en annan accessoar.

silver manschett armband läder
källa
Dessa manschettarmband skapar en perfekt kombination när de kombineras med svart färg och läderkjol. Tillsammans skapar de en utmärkt kontrast och ser fortfarande väldigt eleganta och moderiktiga ut. Du kan välja ett armband eller styla det på endera handleden som på bilden ovan.

asymmetriskt armband i silver
källa
Dessa spännande och asymmetriska silvermanschetter är bara underbara. De är idealiska för att dekorera dina casual outfits, vilket ger dem en perfekt polerad look. Dessa armband är gjorda av silver och kan även se fantastiska ut i kombination med eleganta outfitkombinationer.

Silver Cuff Armband Afrika inspirerat
källa
Jag är fortfarande inte särskilt misstänksam mot att kombinera guld och silver i samma outfit. Jag måste dock erkänna att denna afrikanskt inspirerade outfit ser bra ut. Kamelklänningen i ett brett brunt läderbälte är perfekt för varma sommardagar. De staplade armbanden ser väldigt exotiska och snygga ut. Jag borde och du borde prova den här kombinationen!

silver manschett armband knut
källa
Under de senaste åren har It Girls börjat bära detta knutsilverarmband. Det blev väldigt populärt efter en kort tid, och då kunde man se många olika mönster av samma armband. Den här på bilden ovan är manschetten och kan staplas med andra tillbehör som en klocka eller annat minimalistiskt armband.

armband i korsade silvermanschett
källa
Å ena sidan, om du föredrar att bära många staplade armband, här är ett exempel på hur man spikar den här looken. Det är definitivt inte minimalt, så var försiktig när du kombinerar dina silverarmband. Dessa ser väldigt fina och massiva ut. Den korsade designen gör dem unika och mycket intressanta.

silver manschett armband pärlor
källa
Silverkulorna i änden av ett manschettarmband gör det väldigt spännande att bära. Du kan lagra dem med andra mindre armband eller med ett annat manschettarmband som det på bilden ovan. Ett av dessa armband har små gnistrande stenar som ger en glamorös look till din outfitkombo.

Överarm med silverarmband
källa
Om forntida romerska kvinnor bar manschettarmband runt överarmarna, varför inte prova dem? Det ser väldigt bra ut. Det är perfekt för sommar och semester. Bär din långa vita favoritklänning med denna pärla.

silver manschett armband hexagon
källa
Detta silverarmband är perfekt designat och är perfekt för vardagsbruk. I kombination med en silverklocka ser den väldigt chic och snygg ut. Kombinera den med jeans och en vit kashmirtröja.

silver manschett armband boho
källa
Bohemisk stil och armband är två saker som inte går sönder. När du säger boho menar jag armband och stora blå stenar. Att slänga några silverarmband med staplade boho-ringar kommer definitivt att få dig att sticka ut från mängden.

Silver Cuff Armband + Outfit Combos

Silver manschett armband outfit vit tröja
källa
Jag tycker att oversized vita tröjor och jeans passar bäst för kalla vinterdagar. Det är väldigt chict och avslappnat. När du tänker på smyckena bör du sätta på dig något liknande: ett silverarmband, ett gäng silverringar och andra tunna armband runt manschetten. Perfekt och enkelt, eller hur?

silver manschettarmband vitt
källa
Silver passar perfekt till vita och gråa outfits. Du kan styla din vita kjol och gråa ärmlösa topp med silverarmbandet på ena sidan eller båda som bilden ovan. Hur som helst, det ser väldigt chict och coolt ut. Denna outfit är perfekt för vardagliga aktiviteter.

silver manschett armband outfit plädar
källa
Vinterkombinationer som dessa passar utmärkt till silversmycken. Rutig kavaj och svart spetsskjorta i kombination med jeans är perfekta för vardagliga tillfällen, såväl som för en utekväll med vänner. Sätt på ett silvermanschettarmband med några andra tunna så är du igång.

silver manschett armband outfit nätstrumpbyxor
källa
Nätstrumpbyxor är väldigt trendiga den här säsongen. Kombinera dem med biker-ankelboots och en stickad tröja. Avsluta det hela med supercoola smycken. Silvermanschettarmbandet är en fantastisk detalj som ger den en edgy känsla.

silver manschett armband outfit vit t-shirt
källa
Enkla kombinationer som blå jeans och en vit skjorta är perfekta för vardagsbruk. De är bekväma, snygga och framför allt eviga och väsentliga. Allt du behöver lägga till för att slutföra denna kombination är några smycken. Silvermanschettarmbandet är det rätta valet för dig!

Silver manschett armband outfit svarta jeans
källa
En överdimensionerad vit kabeltröja och svarta jeans är en bra kombo för arbetstid eller en drink efter jobbet med kollegor. Du kan para den här outfiten med några chica stilettklackar och komplettera den med ett silverarmband och en svart axelväska.

Det silverfärgade armbandet ger dina outfits en bättre och mer spännande look. Jag älskar smycken, så det är nästan omöjligt för mig att styla en kombination utan att sätta på ringar, armband eller halsband.
Du kan också styla den. Börja med ett silverarmband och lägg sedan till fler. Nyckeln ligger i rätt parning av metaller. Men du kan också experimentera med att blanda guld- och silversmycken. Varför inte? De kommer att visa folk att det är kreativt att bryta mot reglerna inom mode.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*