Home / Stil / Silver metallisk kjol outfit idéer
Silver metallisk kjol outfit idéer

Silver metallisk kjol outfit idéer

Den metalliska silverkjolen kan låta som något som är extremt svårt att dra av, men det är faktiskt inte sanningen och den är dessutom ganska lätt att styla. Du kan till och med styla den som du skulle styla en avslappnad jeanskjol och resultatet blir ofta fantastiskt. Det kommer vanligtvis i form av en mini bodycon kjol eller en veckad midikjol. I alla fall kan du enkelt bygga en ledig outfit på den. Det du är på väg att se är några av de bästa idéerna för klänningar i silvermetallic som jag har samlat åt dig. Låt oss ta en titt.

Metallisk silver mini body kjol med svart skinnjacka


källa

Låt oss börja den här listan med en snygg och super iögonfallande outfit. En svart tröja och en svart skinnjacka är en bra kombination för att dra av denna look. Kombinera dem med en minikjol i silvermetallic. Du kan helt enkelt bära vita sneakers för att komplettera outfiten avslappnat.

Vit västtopp med silverveckad kjol

vit väst spets silver plisserad kjol
källa

Här är en lite mer modig outfit. Den silvermetalliska kjolen för denna outfit är en veckad midikjol och har en satinfinish. Du kan bära en vit chiffongväst och svarta slip-on skor för att skapa en vacker och stilren outfit. Du kan till och med bära en svart choker för att sätta en elegant touch till outfiten.

Orange ärmlös semi-transparent chiffongtopp med silvermetallkjol

Orange halvtransparent ärmlös chiffongkjol av silvermetallic
källa

Vid första anblicken ser detta ut som en mycket ljust orange ärmlös chiffongtopp. Men om man tittar noga så är det faktiskt en diskret sexig semi-transparent topp. Du kan kombinera den med en silvermetallisk minikjol och svarta balettkläder för att se skarp och enkel ut. Du kan bära en handväska i svart läder för att lägga till lite mer stil.

Brun manchesterkappa med silver mini kjol

brun manchesterkappa silver minikjol
källa

För en superchic look kan du bära en överdimensionerad brun manchesterkappa över en svart bodycon-tröja till toppen. Stoppa in tröjan i en silvermetallisk minikjol med hög midja för att se lång och smal ut. Till skorna kan du helt enkelt bära ett par svarta balettkläder för att göra outfiten snyggt färdig.

Vit ledig kavaj med en knälång silverkjol

vit casual kavaj, silverknälång kjol
källa

Du kan inte bara bära en kavaj på jobbet, utan också vardagligt. För bästa resultat, välj en avslappnad vit linnekavaj och kombinera den med en vit t-shirt överst. Kombinera dem med en silverknälång kjol och vita platåklackar med ankelband för att fullborda denna iögonfallande och uppfriskande look.

Chambray skjorta med en silverblommig kjol

Chambray skjorta Silver Blommig Skater Kjol
källa

Detta är en väldigt unik outfit som också ser väldigt tjejig och bedårande ut. För att uppnå denna fantastiska look kan du bära en chambray-skjorta med knappar och kombinera den med en metallisk blommig silverkjol. För att göra outfiten ännu mer unik, bär ett par svarta gladiatorklackar för att fullända outfiten.

Orange skinnjacka med plisserad silverkjol

orange skinnjacka silver plisserad kjol
källa

Det är väldigt sällan man ser en orange skinnjacka. Och som en ännu större överraskning ser den orangea jackan fantastisk ut med den plisserade midikjolen i silvermetallic. Kombinera dem med en svart och vit rutig blus och svarta läderstövlar för att se glada och attraktiva ut.

Svart skjorta med tecknat tryck och silver midikjol med paljettveck

svart tecknad tryckt skjorta silver paljettveckad midikjol
källa

Här är en mycket intressant outfit som hjälper dig att sticka ut från mängden på ett cocktailparty, speciellt när alla andra i rummet bär chica och sexiga klänningar. Bär i detalj svart tecknad kortärmad topp och plisserad midikjol i silver. Ett par silverklackar och en svart läderclutch rundar stilfullt av din look.

Svart djup V-ringad långärmad topp med plisserad midikjol i silvermetallic

svart, lågärmad, silvermetallic, veckad midikjol med nedsänkt V-ringning
källa

Denna outfit ser väldigt enkel ut vid första anblicken, den är verkligen väldigt sexig och feminin samtidigt som den får dig att se så lättillgänglig ut. För att uppnå denna underbara outfit kan du bära en svart djup V-ringad långärmad topp och en silverveckad kjol. Komplettera outfiten på ett enkelt och feminint sätt med ljusrosa klackar.

Topp i vit chiffong med plisserad silverkjol

vit chiffongväst livstycke silver plisserad kjol
källa

För en kausal och stilig look kan du helt enkelt bära en vit chiffongväst med en plisserad midikjol i silvermetallic. För skorna, bär ett par svarta läderskor för att se avslappnad och stilig ut. Du kan bära en svart choker för att se ännu mer elegant och unik ut.

Vit button down skjorta och silver mini kjol med knappslå i metall

vit button down skjorta silver button down front silver mini kjol
källa

Det här är en väldigt enkel klädsel i vit och silver, och den är också väldigt ikonisk. Bär den med en vit button down skjorta. Kombinera den med en minikjol med hög midja och en knappslå i silver för att se lång och smal ut. Avsluta med ett ankelband i silver med öppen tå för att se mer elegant ut.

Blommig långärmad topp med en utsvängd midikjol i silver

Blommig långärmad midikjol i silverton
källa

För en feminin och lite mer mogen streetlook kan du bära en långärmad blommig topp med en silvermetallic midikjol. Svarta spetsiga klackar och en svart läderclutch är limmet som för samman denna outfit.

Bär den med en ljusblå mockajacka och en grå sweatshirt

ljusblå mockajacka grå sweatshirt
källa

Här är en outfit som har så uppfriskande färger. För att uppnå denna look, bär en grå sweatshirt med en ljusblå mockakavaj på toppen. Kombinera dem med en plisserad silverkjol. Avsluta med vita sneakers för en avslappnad touch.

Bär den med en blå jeansjacka och låga sneakers

blå jeansjacka låga sneakers
källa

För att uppnå en ungdomlig och avslappnad streetoutfit kan du bära en jeansjacka med en vit t-shirt överst. Kombinera dem med en veckad midikjol i silver och ett par klassiska svartvita Converse för att se supercasual ut.

Mörkgrön tröja med en silvermetallic minikjol

grå tröja silver metallic minikjol
källa

För en minimal look som också sticker ut kan du bära en mörkgrön stickad tröja med en silver miniklänning. Kombinera dem med ljusrosa plattor för att hålla outfiten avslappnad och tjejig.

Här är de silvermetalliska kjoloutfitidéerna som jag ville dela med dig. Att ta av den är inte lika lätt som jeanskjolen, men det är inte mycket svårare heller. Du borde bara ge de här idéerna. Jag försöker ha lite stylingkul och se om det passar dig bra.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*