Home / Mode / silverringar
silverringar

silverringar

Silverringar finns i många olika varianter i smyckesbutiker. De klassiska silverringarna för kvinnor och män är till största delen gjorda av sterlingsilver och är dekorerade med till exempel stenar, zirkoniumoxid eller diamanter.

Silverringar har burits av både män och kvinnor i århundraden. Dessa smycken bärs på alla fingrar och vissa bär dem på tummen.

En mängd olika storlekar och bredder

Silverringar finns i olika storlekar och kan variera i bredd. Från mycket smal till över en tum bred, valet är ditt. Dessutom finns de alltid tillgängliga i antingen den matta eller den blanka versionen av toppringens finish.

Eventuella ornament

Silverringar för särskilt kvinnor har vanligtvis en gnistrande ädelsten eller ädelsten inbyggd i ringen i en version. Bland de mest populära stenarna är

Men de kan också dekoreras med ornament ovanpå, till exempel i svart, och är inte bara gjorda av silver. Mycket ofta innehåller silverringar även guld eller platina.

gravyrer

Gravyrer på insidan av silverringar är ofta önskvärda. Graveringen av datum, namn eller kärleksstöld görs oftast med ganska enkla silverringar och ska stå som symbol.

Silver vridbar ring, flätad ring, tunn silverring |  tunna ringar.
Tunn öppen cirkel ring silverringar för kvinnor läckra söta |  Et
Tigrade 925 Sterling Silver Ringar Kvinnor Bröllopsband förlovning.
Original enkel design Möt Love 925 Sterling Silver Lovers.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*