Home / Mode / Skater skor
Skater skor

Skater skor

Skateskor är atletiska skor som ursprungligen designades för skateboardåkare. De har speciella gummi- och plastförstärkningar på skons slitdelar, eftersom fötterna måste tåla mycket tryck och stötar vid skridskoåkning.

Klassificering av kategorin skateskor

Skateskor förmedlar en viss stil av scenen och måste vara extremt funktionella för att klara denna tuffa sport.

krav på sulan

En smidig, halkfri sula är det viktigaste på skon som inte ska vara för lätt och ska stabilisera foten tillräckligt. Skaderisken vid skridskoåkning är mycket hög och bör inte ökas av dåliga skor.

Känslan för brädan får inte försvinna i skon, därför uppmärksammar tillverkarna ett speciellt skick på sulan och innersulan. Skon ligger därför så nära foten att den så klart går att justera via snörningen.

material

Sulorna är huvudsakligen gjorda av gummi och har en starkt definierad profil. Toppen är

och försedd med tillräckligt med hål för skons andningsförmåga. De inre funktionerna i skon är gjorda av hållbara syntetiska material och mäsk. En innersula och plöshållare ser till att foten dämpas och skador minimeras.

De flesta skateskor har tillverkarens logotyper tydligt synliga eftersom skorna också har en specifik bild. Skateskor kommer i de vildaste färgkombinationer och mönster, även om trenden går mot enkel stil.

De 10 bästa skateskorna 2020 - Revie
endless-shoes-online.com |  Dvs Shoes, Globe Shoes, Sho
10 av de bästa skateskorna på marknaden Right N
15 bästa skateskor för skateboardåkning (från och med 2018!) |  Tung.c

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*