Home / Dekoration / Skinny kakel backsplashes
Skinny kakel backsplashes

Skinny kakel backsplashes

Vi har sett många köksplattor med stänkplattor: fiskfjäll och tunnelbana, glansigt och matt, ljust och neutralt, mörkt och tessellerat, och idag ska vi visa dig en annan idé som är trendig just nu och det är tunna plattor. Tunna plattor är långa och tunna, de kan mötas vertikalt, horisontellt eller till och med i mönster. Om du väljer dem får du en längre installation och ser fortfarande väldigt catchy och ovanlig ut, vilket inte ofta är fallet i kök. Vill du bli inspirerad? Låt mig dela med mig av några coola idéer.

Skinny kakel backsplashes

Tunna plattor kan klädas antingen horisontellt eller vertikalt. Det beror på vilket utseende du vill ha – mer traditionell med horisontell backsplash eller modernare med vertikala plattor. Du kan välja en lämplig färg – neutral eller mörk för att framhäva din köksinredning, eller sätta en ljus touch till rummet med färgglada tunna kakel i önskad nyans. Detta kommer att vara en ljus touch i ditt rum. Välj sedan Grout: Contrast för att få ditt backsplash att sticka ut eller Matching för att göra det distinkt. Skinny kakel backsplashes passar många olika köksstilar, men jag skulle rekommendera moderna och samtida stilar mer än andra.

Tunna plattor i mönster

Tunna plattor kan göras ännu mer catchy genom att klä dem i specifika mönster – chevron eller vad du vill. Välj valfri färg och håll fogmassan matchande för att lägga till lite mer intresse för ditt kök, eller välj en kontrasterande fog för att få din backsplash att sticka ut och lägga till ett mönster till köket. En sådan backsplash kompletterar lätt många köksstilar, från modern bondgård till vintage, och kommer att accentuera ditt utrymme.

riktigt tunn tunnelbana kakel |  White Tile Backsplash, Tile Backsplash.
25 Edgy And Bold Skinny Tile Backsplashes - Essentialssi
Tunn glasplatta för backsplash |  Blå glasplatta Backsplash, blå.
Vegas Fine Lines Stick Mosaic Tile Backsplash - Traditionell.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*