Home / Stil / Skor att bära med beige byxor
Skor att bära med beige byxor

Skor att bära med beige byxor

Solbrända byxor är ett populärt val, särskilt för arbetskläder. Beige khakibyxor och löst sittande beige linnebyxor är definitivt några av mina favoritplagg. Men till skillnad från jeans är det inte så lätt att styla den beige färgen. För att svara på frågan om vilka skor man ska ha med beige byxor, har jag samlat några av de bästa idéerna att dela med dig. Låt oss titta på dem nu.

Beige kostym med klackar i samma färg


källa

För att börja listan kommer jag att täcka denna professionella formella affärsoutfit. Denna outfit består av en beige kostym och en vit topp. Bär bara klackar som har exakt samma färg som kostymen. Jämfört med en svart kostym är denna beige kostym lika formell men har en mycket mjukare ton. Så den här outfiten är bra för chefer och chefer som inte vill klä på sig.

Beige khaki byxor med gröna loafers

beige khakisgröna låga skor
källa

Om du bara vill se smart och avslappnad ut på jobbet och inte behöver ha kostym på dig, rekommenderas denna business-casual outfit starkt. Bär en svart button down skjorta, bruna khakis och loafers med ett grönt band.

Beige smala kakibyxor med eleganta flip flops

Skinny beige byxor flip flops outfit
källa

För en streetoutfit skulle valet av skor vara helt annorlunda. För ett exempel på en avslappnad outfit, bär en vit knappad skjorta och bruna smala khakibyxor. Bär flip flops som ser stilrena ut för att fullända outfiten.

Blå kavaj, beiga shorts med nude klackar

blå kavaj cropped tan byxor nude klackar
källa

Här är en vacker och elegant arbetsoutfit. Bär en vit blus, tiffanyblå kavaj, solbrända shorts och nakna klackar. Som du kan se är användningen av färg för denna outfit bara på en annan nivå. Varje del verkar bara fungera felfritt tillsammans. Det här är lätt min favoritoutfitidé på listan. Eftersom de beiga byxorna och nakna klackarna är så platta ligger all uppmärksamhet på den fantastiska tiffanyblå kavajen.

Grå t-shirt, beiga byxor och svarta sandaler med axelband

beige byxor svarta sandaler med rem
källa

För en kausal look kan du helt enkelt bära en grå t-shirt med beige byxor. Bär svarta sandaler med axelband för att lägga till en touch av elegans till den övergripande looken.

Bär gula plattor med korta beige shorts

gula flats cropped tan drainpipe byxor
källa

Det är lite överraskande att se hur väl de gula plattorna passar ihop med de avskurna beige smala byxorna. Gult är definitivt ingen lätt färg att styla, men det ser riktigt bra ut i den här outfiten. Till toppen skulle antingen en marinblå blus eller en svart blus vara ett bra val.

Svarta klackar med beiga dressbyxor och svart kavaj

svarta klackar beige kostymbyxor blazer
källa

Om du inte är säker på vilken färg på skor du ska ha med de beiga byxorna har jag två förslag till dig. Den första är att bära nakna klackar eftersom det skulle fungera ganska bra 90 procent av tiden. Det andra förslaget är att matcha färgen på skorna med färgen på jackan du har på dig. Denna outfit är ett bra exempel på det senare tipset. Den består av en vit topp, en svart kavaj, beiga dressbyxor med muddar och svarta klackar. Färgmatchningen på kavajen och skorna verkar ge outfiten en känsla av komplettering.

Bär blommiga balettkläder med beige khaki smala byxor

Blommor balettlägenheter beige khaiki byxor
källa

Jag känner ofta att de beige khakisna är lite seriösa, eller jag kan också kalla det en känsla av professionalism. Men du kan definitivt kompensera det genom att bära skor som är söta och uppfriskande. Kombinera till exempel beige dräneringsbyxor med blommiga ballerinor.

Nakensandaler med beige byxor

bruna sandaler med klack vit knäppt skjorta outfit
källa

Den här outfiten är en mycket typisk affärsdräkt. Det här är den typ av outfit som inte kräver mycket uppmärksamhet och som fortfarande hjälper dig att se underskattat vacker ut. Kombinera helt enkelt en vit button down skjorta och beige byxor. Komplettera outfiten med sandaler med nakna klackar.

Gepardklackar med beige vida byxor

Cheetah klackar beige byxor med vida ben
källa

Väldigt lik den tidigare outfiten när det gäller användning av färger, men istället för skinny byxorna har denna outfit de beiga vidbensbyxorna. Kombinera outfiten väldigt kreativt med gepardklackar. Om du vill lära dig fler outfitidéer för liknande skor, läs vårt blogginlägg om styling av cheetah-lägenheter.

Beige sandaler med gladiatorklackar och slimmade byxor

solbrända gladiatorsandaler dräneringsbyxor
källa

För er som gillar boho-känslan i sandalerna med gladiatorklack är detta en intressant outfitidé. Bär en vit topp med smala bruna byxor. Just dessa byxor på bilden är vackra mönster med en stor rosett i midjan. Kombinera byxorna med sandaler med gladiatorklack som är i exakt samma färg.

Spetsiga svarta läderskor med löst sittande byxor med muddar

svarta spetsiga läderskor beige byxor
källa

Det här är ett riktigt coolt och moderiktigt sätt att visa upp tight-top-lös-bottom-tricket. Tricket kan bara få dig att se smalare och längre ut. Bär till exempel en grå stickad tröja till toppen. Kombinera den med beiga byxor med beige muddar. Komplettera din outfit med mycket karaktär genom att bära svarta spetsiga skor i läder.

Svarta balettlägenheter med beiga byxor med dräneringsrör och vit tunikatopp

svarta balettlägenheter brunbeige byxor med dräneringsrör
källa

För en minimal look kan du bära en vit tunikatopp med beige smala byxor och svarta balettlägenheter. Det är en enkel outfit som ser tillräckligt bra ut för att vara en arbetsoutfit.

Nude sandaler med beige joggingbyxor

nakna sandaler solbränna träningsbyxor outfit
källa

För en mer avslappnad look, använd en vit t-shirt med beige joggingbyxor i canvas och nakna sandaler.

Jag hoppas att du gillar den här listan med outfitidéer. Jag hoppas att jag intressant har svarat på frågan om vilka skor man ska ha med beige byxor med tillräckligt många exempel. Nästa gång du behöver bära solbrända byxor kan du använda den här listan som referens för ditt outfitspel. Innan du åker, se till att kolla in de tusentals outfitidéer som finns på sajten.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*