Home / Mode / Skor med stoppning för kvinnor
Skor med stoppning för kvinnor

Skor med stoppning för kvinnor

Skor med dämpning hör vanligtvis till kategorin atletiska skor, speciellt löparskor. Dämpande skor finns även hos fackhandlare Neutrala skor ringde för att de kör med normalt rullbeteende, alltså utan veckutformas och möjliggöra och stödja den naturliga rullningsprocessen. Skorna är i första hand utrustade med ett välbekant dämpningssystem Fånga fotens slag och därmed för att skydda lederna, foten och hela rörelseapparaten.

Vadderade skor för alla

Vadderade skor finns som unisexmodeller, det vill säga lämpliga för båda könen och för kvinnor och män, och därför finns de tillgängliga i detaljhandeln och onlinebutiker i regnetl Finns i alla vanliga storlekarLöparskor med dämpningssystem finns även för yngre idrottare.

Skor med dämpning finns dock inte bara inom sport. Affärsskor kan också ha ett dämpningssystem och är därför idealiska för personer som är mycket känsliga fötter har eller redan med ryggontsom en diskframfallmåste leva och fortfarande vill gå till jobbet i lämpliga skor. Bland de ortopediska skorna finns även ett brett utbud av skor med stark dämpning eller föremål med en sofistikerad innersula och ett sofistikerat och variabelt dämpningssystem.

Precis som i sin ursprungliga betydelse bör stoppningen av skor minska eller försvaga en specifik handling. I löparskor ska dämpningssystemet sitta när foten sätts ner Fånga och dämpa den resulterande stötenså att denna energi inte frigörs obehindrat i kroppen. Om möjligt ska löpenergin inte fångas upp, utan föras vidare till idrottaren. Speciellt utvecklade vadderade skor gör detta möjligt.

Skechers Dam Max Cushioning Elite Löpning och Promenad.
Reebok Work N Cushion 4.0 Skor - Svarta |  Reebok Norw
Yonex Power Cushion Comfort Z damskor [Indoor] (2019) Rosa.
NIKE Vapor golfskor för kvinnor |  TGW.c

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*