Home / Mode / Slingbacks för kvinnor
Slingbacks för kvinnor

Slingbacks för kvinnor

Även om slingbacks i grunden tillhör kategorin sandaler, imponerar de med sina väldigt feminin och vidare flickaktig elegansSlingbacken är vanligtvis mycket lågskuren och har den eponyma karaktären och eponymous öglan på baksidan av fotleden. De strappy pumps är rätt skor för den lilla svarta klänningen eller den långa aftonklänningen. Men de kan också vara lite mer rustika, eftersom de inte nödvändigtvis behöver vara pennyklackar eller ömtålig spets. Versioner som inte har någon eller bara blockklack är också mycket populära. Remmar lossar designen på slingpumparna och gör att foten ser mer känslig ut. Med slingback-pumparna kan du även mixa och matcha kreativt om du bara är med Kombinationer av capribyxor eller minikjolar Varning. Om du bär din slingback med blå jeans har du kommit till rätt ställe och resultatet är en underbar kombination Sportighet och elegansFör ibland ligger den speciella överklagandet i stilens inkonsekvens, till exempel när en flicksko bärs med vardagskläder. Effekten beror dock alltid på slingpumparnas design, som kan variera från subtil elegans till extremt kreativt utförande. Här är några grundläggande råd och tips.

Slingbacks – detta bör beaktas vid köp

Med slingbacks finns risk för repor på grund av den karakteristiska designen med fri häl och ögla. När du köper tejppumpar bör du därför se till att selen är gjord av ett bekvämt, inte för hårt och koncist material. Bandpumparna borde också innan du kommer hem så det är ingen otäck överraskning när du bär den för första gången på länge.

Slingbacks har varit mycket populära och flitigt använt sedan 1930-talet inflytelserika filmdivor bärs. Slingbackarna har varit vintergröna sedan dess och kommer förmodligen aldrig att gå ur mode. Eftersom för en optimal effekt av strappy pumpar är alltid rätt kombination av klädstil avgörande. Idag är mer än en tredjedel av skoköparna villiga att spendera mer än 100 USD för slingbacks eftersom de verkligen är besatta av de extravaganta fotsmyckena som finns i olika stilar av slingbacks.

Och det handlar inte bara om ett par skor, som varje kvinna vet alltför väl nu för tiden. Idag har i genomsnitt varje kvinna flera par slingbacks i sin skohylla. Speciellt italienarna i genomsnitt 16 parföljt av tyska skoköpare med 9 par och franska kvinnor med i snitt 8 par extravaganta skor. Och det är inte så förvånande idag eftersom de exceptionella slingbacks är billiga och billiga olika typer att köpa där.

CROCS Skor |  Kadee Slingbacks dam |  Poshma
Los Angeles Wind Slingback för kvinnor i Greige |  Timberla
Dam Spänne Slingbacks Tyg Sandaler med låg klack - Floryd
Slingbacks med konturformade lågklackade damer - Pi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*