Home / Stil / Slip On Walking Shoes Outfit Idéer
Slip On Walking Shoes Outfit Idéer

Slip On Walking Shoes Outfit Idéer

Det finns två grupper av människor när det gäller att välja rätt skor till woken. Det finns gruppen som gillar att se elegant och smal ut och ha klackar. Det finns gruppen som gillar att se avslappnad och cool ut och bära sneakers. Det finns faktiskt en tredje grupp som hamnar någonstans mellan de två nämnda grupperna. Den här gruppen får det bästa av två världar genom att bära vandringskängorna. De ser inte lika sportiga ut som sneakers, samtidigt som de inte ser lika eleganta ut som klackar. För att visa dig hur du stylar dem har jag samlat ihop några av de bästa slip-on promenadskorna för dig. Låt oss titta på dem nu.

Grå- och vitrandig kavaj i kombination med mörkblå skinny-jeans och slip-on vandringskängor


källa

För att starta den här listan med uppfriskande och stilrena outfitidéer, kommer jag först att visa dig en vacker och elegant affärsdräkt. För att forma denna look kan du bära en grå- och vitrandig kavaj med en vit grafisk t-shirt och en grå halsduk överst. Kombinera dem med mörka skinny jeans. Bär grå kalsonger över vandringskängor för att fullända looken.

Vit kofta med blå ribbade jeans med mudd och grå slip-on vandringskängor

vit kofta med blå trasiga jeans med muddar och gråa trosor på vandringskängor
källa

Det här är en mycket uppfriskande och vacker affärsdräkt som även kan bäras som en streetoutfit. Bär en vit t-shirt med en avslappnad vit kofta. Kombinera dem med ljusblå slim fit-jeans med knämanschetter. Till skorna kan du bära ett par grå slip-on sneakers för att förhöja looken.

Blush rosa casual blazer med svarta cropped jeans och canvas slip-on skor

rouge rosa casual blazer med svarta cropped jeans och canvas slip-on skor
källa

För att uppnå denna luftiga och eleganta arbetsoutfit kan du bära en vit t-shirt med avslappnad passform och en avslappnad rodnadsrosa kavaj på toppen. Kombinera dem med svarta skinny jeans. För resten av looken kan du bära ett par svarta och vita slip-on sneakers och en svart tygväska för att förhöja looken.

Grå kofta med blå boyfriendjeans och svartvita slip-on skor

grå kofta med blå boyfriendjeans och svartvita slip-on skor
källa

Det här är en konstnärlig och pojkaktig outfit som verkligen kommer att få dig att sticka ut från mängden när du går ut med vänner. För att forma denna outfit kan du bära en grå t-shirt med en grå longline cardigan. Kombinera med ljusblå manschetter boyfriend-jeans. Bär svarta och vita sneakers för skorna för att komplettera outfiten.

Svart bomberjacka med vita jeans med muddar och grå tryckta vandringskängor

svart bomberjacka med vita jeans med mudd och grå tryckta vandringskängor
källa

Detta är en mycket enkel och ren svartvit look. För att uppnå denna anständiga och snygga outfit kan du bära en svart t-shirt med en svart bomberjacka över. Kombinera dem med vita skinny jeans. Till skorna kan du bära ett par gråa slipprint-trosor på vandringskängor för att fullända outfiten.

Blush rosa tröja med marinblå skinny jeans och leopardmönstrade slip-on vandringskängor

Rodnande rosa tröja med mörkblå skinny jeans och leopardmönstrade trosor på vandringskängor
källa

Det här är en damliknande och minimalistisk affärsklänning som du kanske vill prova. För att forma den här looken kan du bära en skjorta med svart krage som toppas av en röd rosa ribbad tröja med avslappnad passform. Kombinera dem med mörkblå skinny jeans för att se lång och smal ut. För skorna, använd ett par slip-on skor med leopardmönstret för att se mer feminin och mogen ut.

Blush Pink Wool Longline Coat med svarta läderbyxor

Rödrosa långlinekappa i ull med svarta läderkanter
källa

För att uppnå denna mysiga vinterlook kan du bära en svart och vit randig långärmad t-shirt med en rodnadsrosa lång ullkappa. Para ihop dem med en svart läderdamask. Till skorna kan du bära ett par svartvita canvastrosor på vandringskängor. En svart målarhatt är ett sött och mysigt sätt att komplettera din outfit.

Ljusblå chambrayskjorta med knappar och vita skinny jeans

Ljusblå chambray skjorta med knappar och vita skinny jeans
källa

För att göra din outfit lite mer iögonfallande är det en bra idé att lägga till lite silver. Du kan till exempel bära en ljusblå oversized chambray-skjorta över den. Kombinera den med vita skinny jeans för att se uppfriskande och smal ut. Slutligen, lägg till ett par silver slip-on walking skor för att fullända outfiten med stil.

Vit t-shirt med svarta cropped joggingbyxor och kanvas slip-on vandringskängor

vit t-shirt med svarta joggingbyxor och slip-on vandringsskor i canvas
källa

För att uppnå denna enkla och coola svartvita look kan du bära en vit t-shirt över den. Kombinera den med svarta kortade träningsbyxor. Till skorna kan du bära ett par svartvita canvastrosor på vandringskängor. Knyt en svart tröja runt midjan för att se snyggare och smalare ut.

Svart långjacka med randig långärmad t-shirt och boyfriendjeans

svart longline kappa med randig långärmad t-shirt och boyfriend jeans
källa

För att uppnå denna stilfulla och luftiga look kan du para ihop en svart och vit randig långärmad t-shirt med en svart longline kappa för att skapa några eleganta lager. Kombinera dem med ljusblå boyfriend-jeans. För skor, bär ett par svarta och vita canvastrosor över sneakers för att fullborda looken.

Blå jeansjacka med rutig halsduk och leopardmönstrade canvas-slip-ons

Blå jeansjacka med rutig halsduk och slip-on skor i canvas i leopardmönstrad
källa

För att uppnå denna snygga och pojkaktiga look kan du bära en grå tröja med en blå jeansjacka och en rutig halsduk med fransar över. Kombinera dem med svarta skinny jeans med muddar. Till skor kan du bära ett par leopardmönstrade trosor på vandringskängor för att komplettera outfiten med en feminin touch.

Grön båthalsad långärmad t-shirt och slitna jeans i slim fit

grön långärmad t-shirt med båthals och slitna jeans med smal passform
källa

För att forma denna uppfriskande och minimalistiska outfit kan du bära en grön löst sittande stickad tröja med en båthals över. Kombinera den med ljusblå slim fit jeans. Bär svarta och vita lädersneakers för att fullborda looken.

Jag hoppas att du njuter av idéerna för slip-on-vandringsskor som jag just delade med dig i listan ovan. Prova dem och du kommer förmodligen att njuta av dessa outfits som får dig att känna dig bekväm.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*