Home / Mode / Slöja som huvudstycket av kostymen
Slöja som huvudstycket av kostymen

Slöja som huvudstycket av kostymen

Slöjan har många betydelser. Det ömtåliga tyget eller tyget bärs vanligtvis vitt på bröllop och symboliserar brudens oskuld. Men svart som ett tecken på sorg eller i vanlig religiös utövning är också den slöja som kvinnor bär för att skydda sin värdighet.

Klassificering av slöjakategorin

Slöjan är en accessoar som bärs över håret på huvudet som kan ha olika betydelser.

slöja på bröllopet

Traditionellt, vid ett kyrkbröllop, bärs slöjan vanligtvis i vitt för att matcha bröllopsklänningen. Brudens oskuld har symboliserats i århundraden, och att bära en slöja har för länge sedan blivit en integrerad del av alla regioner i världen.

Slöja som ett tecken på sorg och en viss religion

Likaså en slöja i svart färg, men också som ett tecken på sorg, till exempel vid begravningar, som bärs av kvinnor. Men som brukligt i religiösa samfund är det utbrett att bära slöja, eftersom kvinnor på detta sätt också utåt visar skyddet av sin värdighet.

Slöjor är vanligtvis tunna, ömtåliga tyger eller tyger som finns i en mängd olika utföranden. Precis som klassiska enkla slöjor i olika färger finns det även konstnärligt dekorerade eller broderade slöjor som även kan sättas med ädelstenar eller liknande, vilket gör dem till ett vackert blickfång, särskilt modemässigt.

Slöja som huvudstycket till Pippa Middletons bröllopskostym.
Tvådelat tagelklippning av fingertoppsslöja |  Davids brud |  Bröllop.
Guld vs Silver 💔 Kronor med kedjeslöja #agnieszkaosipa #krona.
Circlet and Veil Medeltida mode, medeltida hattar, medeltida kläder

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*