Home / Bad / Små badrumsrenoveringar och rätt val av kran
Små badrumsrenoveringar och rätt val av kran

Små badrumsrenoveringar och rätt val av kran

Små badrum skiljer sig åt i krav och funktion. Även om de är lika viktiga som ett stort badrum kräver de noggrann renovering och val av färger och material. På grund av det lilla utrymmet i badrummen är det mycket viktigt att du är väldigt noggrann med färgen på kakel och inredning. Endast föremål i ljusa färger kan göra ditt lilla badrum värt, eftersom ljusa nyanser reflekterar ljuset och gör att ett litet utrymme känns stort.

När du renoverar ett litet badrum, tänk först på kakel! Detta är den dominerande faktorn. Klinker monteras på väggar och golv. De skapar den verkliga aura av ditt badrum. Om du är osäker, se över ett badrum och observera plattorna och deras roll för att göra inredningen ljus eller stilren eller dyster.

Detta är fokuspunkten i ditt badrum. Efter plattorna är det andra som förtjänar din speciella uppmärksamhet armaturerna som handfat, toalettstol och kranar. Du måste välja dem med en riktig färgkombination. Kakel på väggar och golv måste svara mot den övergripande inredningen i badrummet.

Det finns några små saker som gör stor skillnad vid små badrumsrenoveringar. Dessa är handdukshängare, fönsterstil och ett litet skåp för badrumsartiklar. Även om dessa saker är små och egentligen inte är avsedda som en del av en liten badrumsrenovering, har de en inverkan på badrumsmiljön och dess stil.

Du kan förvänta dig att hela auran i ditt badrum kommer att förändras, till exempel designen och färgen på fönstret. Detta tygstycke ändrar dagsljusfärgen i badrummet och mörkerseendet i det lilla utrymmet. För fler idéer besök Freshroom och kolla detaljerna i moderna badrumsrenoveringsidéer. Några riktigt fascinerande idéer finns på House Beautiful.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*