Home / Dekoration / Små hörn hemma

Små hörn hemma

Vad ska man ha i ett mysigt hem så att det alltid är välkomnande och man alltid rusar hem? En myshörna just för dig som gör dig glad! Var och en av oss är intresserade av olika saker och älskar också att göra olika saker, så ett sådant hörn är personligt för var och en av oss. Låt oss ta en titt på vad du kan implementera i ditt hem och hur du kan styla detta utrymme.

En pysselhörna

Gillar du pyssel och sömnad, inrätta gärna ett pysselrum. Även om det inte finns mycket utrymme kan du skapa ett sådant hörn någonstans. Allt du behöver är ett skrivbord och förvaringsutrymme. Det kan vara ett skåp med lådor, ett skrivbord med lådor, du kan också använda en pegboard för förvaring: fäst alla hyllor och skenor på den. Fönsterbrädor och balkonger är också välkomna för att skapa en hantverkshörna – mycket dagsljus garanteras!

Ett spa hemma

Förvandla ditt badrum till en spa-oas, där du kan koppla av och njuta av en dusch eller ett bad. Liva upp utrymmet med krukväxter och blommor, lägg till småsten och naturligt trä för en spakänsla, välj snygga och potentiellt dyra tillbehör och tvålar för att få badrummet att kännas spalikt. Om du får chansen behöver du ett ångbad, om inte – så gör åtminstone ett badkar för att förvara din bok, drycker och ett aromatiskt ljus.

En frukostkrok

En mysig och inbjudande frukostkrok kommer att göra din frukost till en fantastisk upplevelse som du kommer att vänta på hela dagen. Den bästa idén är att placera ett sådant hörn vid fönstret eller direkt på fönsterbrädan för att fylla rummet med naturligt ljus. Lägg till en hörnbänk för förvaring, eller förvandla en fönsterbräda till en bänk och lägg till ett litet bord. Dekorera väggarna som du vill och lägg till några färgglada detaljer för att vakna snabbare.

En mysig hörna

Ett utrymme för att läsa, titta på TV, umgås i budbärarna och så vidare – skapa din egen vrå för att göra saker du gillar. Ställ in en bekväm dagbädd eller fåtölj för läsning, eller ordna ett hörn nära den öppna spisen för att få dig att känna dig varm och mysig. Ta några kuddar och filtar och lägg till ljus – voila, en super välkomnande hörna är klar!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*