Home / Dekoration / Smarta Ikea Oddvar Pall Hacks

Smarta Ikea Oddvar Pall Hacks

IKEA Oddvar pallen är en av de absolut nödvändiga sakerna för all inredning då den kan användas till många olika ändamål. Först och främst är det en pall, så använd den så; Du kan hacka den lite, måla eller stencilera den eller kanske lägga till en bekväm fluffig sits. Oddvar är perfekt som sängbord eller bara som sidobord, speciellt om du inte har tillräckligt med utrymme då det är ganska litet och praktiskt och du kan till och med göra ett förvaringsfack under skivan. Har du barn får de gärna ett lekkök av denna pall – det är väldigt enkelt. Ett växtställ, ett diskbänksställ, ett fåfänga – det finns så många idéer om hur du använder din Oddvar-pall. Använd bara din fantasi och gå!

IKEA Oddvar Pall Hacks

Hur hackar man en IKEA Oddvar pall? Det finns otaliga sätt att göra detta! Det enklaste sättet är att doppa stolen i en kontrastfärg för att ge den en uppfriskande look. Du kan också måla hela pallen, stencilera den på en mängd olika sätt och vaddera toppen för en bekväm sittplats. Toppen kan också förstärkas med decoupage, avtagbar tapet och kakel och många andra alternativ beroende på stilen på ditt utrymme.

Gör ett coolt lärande torn, barnskåp eller lekkök för dina barn från en IKEA Oddvar. Du kan också göra ett växtställ, sminkställ, nattduksbord och många andra föremål från detta stycke. Alla dessa hack är enkla att göra, till exempel kräver ett badrumsskåp bara en oddvar med en utskärning i mitten, och ett lekkök innebär att man målar pallen och lägger till knoppar och krokar. Sök på internet efter hantverksprojekt och gör de projekt du älskar, eller sätt på din fantasi och skapa din egen unika!

IKEA Oddvar pall för annat bruk

Om du inte vill bli hackad, förvandla din pall till valfri del: ett sminkbord, nattduksbord, växtställ, gavelbord eller något annat föremål och använd den från ett hörn av hemmakontoret till var som helst i badrummet. Du kan färga eller doppa den eller lämna den som den är så att du får en perfekt del för att komplettera din inredning. Njut av!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*