Home / Stil / Snöra plattor
Snöra plattor

Snöra plattor

När det kommer till skor är det mycket viktigt att hitta och bära bekväma skor. För fashionistas (som oss) är det också viktigt att bära något som gör ett statement, vilket betyder att det måste vara modernt, klassiskt och fantastiskt. Så frågan är hur man kan hitta något som är modernt och bekvämt på samma gång. Jag har svaret för dig – spetslägenheter.

Om jag redan har startat din fantasi, gör dig redo att hitta de bästa sätten att styla dina snörskor.
De är känsliga och feminina, men de kan också vara tuffa. Du kan bära den så länge det inte är så kallt att det kan vara din höst- eller vårfavorit. Det är upp till dig att para ihop dem väl. Och tro mig – det finns många sätt du kan uppnå detta på. Låt oss börja!

Grön kappa och snörskor

Snöra en platt grön kappa
källa
Att blanda färger och material är alltid roligt i modevärlden. Och nyckeln är att hålla sig stilig. Precis som Olivia Palermo. Hon parade ihop en grön kappa med den mönstrade skjortan, skinny jeansen och svarta snörskor. Tack vare lägenheterna får denna kombination det nödvändiga romantiska och ädla utseendet.

Svart kavaj och svarta snörskor

Svarta kavajsnörningar
källa
Det här är en fantastisk outfitkombo som lätt kan visa sig vara morgondagens arbetskläder. Den ser väldigt stilig och chic ut och ser ut som en parisisk tjej. Skärningen på jeansen är väldigt rak och modern. Blazern är något överdimensionerad så att du kan få den trendiga maskulina looken också.

Basker och svarta snörskor

Snöra platt basker
källa
Att lägga till lite läder till vilken outfit som helst är en bra idé. Här blandas läderbaskern med den vita spetsskjortan och svarta byxorna. Lägenheterna får denna outfit att framstå som mjukare men ändå edgy.
Det är en bra outfit för att gå ut.

Kamelrock och snörskor

Kamelrock med snörning specialtillverkad
källa
När det kommer till årstiden då vädret varken är här eller där kan du koppla ihop dina snörskor med en lång, skräddarsydd kappa. Du kan också bära en klassisk vit t-shirt med ett intressant tryck och jeansshorts.

Randig skjorta och röda snörskor

Randig skjorta med snörning
källa
Det här är en fantastisk sjömansoutfit. Röda snörskor och den randiga skjortan i kombination med de snygga jeansen gör en perfekt outfit för sommardagarna. Att para ihop den med fedorahatten ger dig en elegant och damliknande outfitkombo som kan bäras varje dag.

Bell Sleeve Top och Black Lace Up Flats

Snörskor med klockärmar
källa
Om du är ett fan av minimalistiska häftklamrar och kläder och gillar klassisk enkelhet så är detta definitivt en bra outfit för dig. Bellärmarna är en stor trend den här säsongen. Allt du behöver göra är att para ihop den med de gråa skinny jeansen, den minimalistiska vinröda väskan och snörningskläderna. Om du är i den där ”stirrar på min garderob utan något att ha på dig”-fasen är den här outfiten en bra lösning.

Röda kavajer och röda lace Up Flats

Röda snörskor med kavaj
källa
Om du tillhör en grupp människor som älskar att blanda och matcha sina skor med de andra häftklamrarna, är detta ett perfekt exempel på hur du kan göra det. Kombinera din röda sammetsblazer med de knallröda snörskorna för en perfekt elegant look. Detta är också en av de där kläderna som du kommer att älska att bära under din arbetstid!

Denimoverall och svarta snörskor

jumpsuits med snörning
källa
Overaller i kombination med den långa tröjan och snörningskläderna gör en fantastisk outfit. Det är bra för en söndagspromenad till marknaden för att köpa grönsaker, blommor etc. Huvudsaken är att du känner dig bekväm, avslappnad, men ändå väldigt moderiktig.

Vita jeans och mjuka rosa snörskor

Vita jeans med spets
källa
Om du är ett fan av ljusa färger som rouge rosa, vitt och beige och alltid vill se elegant och chic ut, är det här en bra outfitkombo att prova.
Bär dina mjukt rosa mocka snörskor med de vita skinny jeansen, den delikat rosa tröjan och den svarta kavajen. Komplettera denna vackra kombination med den svarta väskan och huvudduken runt halsen.

Minikjol i jeans och svarta snörskor

Mini jeanskjol med snörning
källa
Detta är en bra outfit för de varma sommardagarna. Denim minikjolen exponerar verkligen dina ben och plattorna ger dig all den komfort du behöver. Vit skjorta med A-ärm är ett bra alternativ när det blåser ute. Gör dig redo att visa lite hud!

Helt svart outfit och snörningsskor med djurtryck

Helt svarta snörskor
källa
Den inslagna sidenoutfiten i svart är en perfekt minimalistisk kombination. Tryckt med djurtryck gör snörskorna ett statement så att du inte behöver något annat. Detta är en perfekt och mycket bekväm blandning av häftklamrar. Du kan även bära dessa som arbetskläder.

Röd kjol och snörskor

Röd spetskjol
källa
Dessa edgy Miu Miu snörskor var en stor grej när de först slog in på modescenen. Allt det flickor bar dem. I kombination med den röda kjolen och den klassiska tryckta t-shirten gör de ett bra statement. En bra kombination för dagligt bruk.

Som du kan se passar dessa lägenheter perfekt med vilken outfit som helst. Oavsett om utseendet är elegant eller supercasual, ger snörskorna en fin touch till varje outfitkombination och är grundkravet för varje look.

Det är superenkelt att kombinera dem. Så vad väntar du på? Var kreativ och blanda ihop dina häftklamrar med dessa perfekta snörsko.
Kolla även in de andra artiklarna om outfitidéer som vi har förberett åt dig!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*