Home / Mode / snörstövlar
snörstövlar

snörstövlar

Snörstövlar är moderiktiga snörstövlar. De medelhöga eller till och med knähöga stövlarna är vanligtvis gjorda av högkvalitativt läder. Förutom snörstövlar för vintern finns det även extravaganta snörstövlar för varma dagar.

Klassificering av kategorin snörstövlar

Snörstövlar är en speciell form av stövel som är speciell genom att de hålls på plats med hjälp av bensnörning. Precis som stövlarna beror även snörstöveln på det aktuella modet.

Olika versioner

Dess form, liksom höjden och formen på hälen, varierar beroende på syfte eller mode.

arbetsskor

Snörstövlar i arbetsområdet är av särskild vikt. Eftersom de är en del av de skyddskläder som många yrken som byggnadsarbetare är skyldiga att bära. Ett viktigt kriterium är att snörstövlarna är ytterligare förstärkta i framfotens område, till exempel med stålhätta. Ett annat kriterium vid val av stövel för skyddskläder är att den har ett särskilt bra grepp om foten. Detta garanterar ett bra och säkert fotfäste även i svåra situationer, men även under problematiska markförhållanden.

Fashionabla stövlar

Inom modeområdet är snörstöveln alltid ämnet, varför det finns många nya modeller varje år som omtolkar denna modeklassiker. Särskilt vid mycket höga stövlar är dock snörningen ofta bara fäst på prydnaden, så att själva uppgiften att stänga skon fullgörs av en dragkedja som är fäst i sidan. Detta beror främst på praktiska skäl då snörning med många hål är tidskrävande när man tar på sig skon.

Snörskor har också en erotisk komponent. I synnerhet erbjuder de oändligt långa modellerna material för manliga fantasier. Så snörstövlarna kan också ge nya visselpipor i inbrottssituationer.

Tony Lama TLX Carthage brun fyrkantig tå för herrskor med snörning.
Madden Girl Armie Cognac Lace Up Boots |  stövlar, snören.
Tombstone Herr Square Toe Lace Up Brun |  Mode för herrstövlar.
Durango Herr Maverick Russet Brown Vattentät Wide Square Steel.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*