Home / Dekoration / Snygga funktionella barnmöbler
Snygga funktionella barnmöbler

Snygga funktionella barnmöbler

Snygga och funktionella barnmöbler ses inte så ofta, men dagens kollektion handlar definitivt om de egenskaperna. Möbelmärket Tink Things har ett uppdrag att revolutionera hur barn växer, så att de har roligare och får mer makt. Att tänka på olika sätt barn interagerar med miljön används som utgångspunkt för att designa möbler som bättre passar barns sensoriska behov. Tanken med de nya stolarna är att skapa mer dynamiska, uppmuntrande och njutbara utrymmen för barn som verkligen är inkluderande.

Ika gungstolen har ingen fast sits där barn inte bara kan röra sig, utan som också uppmuntrar till konstant gung och hopp. Det är roligt, men ännu viktigare, det stödjer barn när de behöver en liten boost eller en stund för att njuta av en lekfull fidget.

Mia Hoodie Chair från Tink Things med tygsits kramar barn och ger mild lugnande under djupt tryck som ökar serotoninnivåerna och hjälper mot stress. Om barnet känner sig överväldigt kan det dra upp kokongen och delvis isolera sig i huvtröja. Produkterna är tillverkade av naturliga, hållbara och högteknologiska material som massivt ask, 3D-nät och aluminium. De är testade och certifierade med Oeko-Tex® 100 & FSC-certifikat och EU-tester för styrka, hållbarhet, säkerhet och stabilitet.

Snygga och funktionella barnmöbler - Bailey Street Desi
NE Kids ~ Snygga, funktionella barnmöbler
12 saker som varje snygg (och funktionell) plantskola behöver
10 sätt att göra dina barnrum snygga men ändå funktionella

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*