Home / Dekoration / Snygga inslag av modernt hem
Snygga inslag av modernt hem

Snygga inslag av modernt hem

Arkitekt- och inredningsbyrån Jamie Bush & Co. designade ett modernt hem i San Francisco och skapade ett välkomnande hem för en ung teknikpionjär.

Du har fri utsikt när du kommer in i trädgården på baksidan och trappan som förbinder husets olika nivåer. En liten blåmålad hall leder människor genom matsalen och köket. Men innan du ger dig in i matsalen och köket finns det ett pulverrum med ombre tapeter och en oxmask.

I matsalen användes en mjuk rosa färg för att skapa en färgstark bakgrund för konstverket och matbordet, formad som en långsträckt sten med en kraftigt strukturerad, stålborstad finish som avslöjar den svärtade ekens ådring.

I anslutning till matsalen finns köket med tjock slipad basalt för de bakre bänkarna och handgjort kakel på backsplash. En skräddarsydd arkitektonisk ljuskrona sitter ovanför stenön. I vardagsrummet har ett specialtillverkat soffbord i valnöt kombinerats med bekväma möbler och en hylla. En skjutdörr öppnar till en liten uteplats. Bredvid vardagsrummet finns en uteplats med några stolar och bord. Handledare i glas ger säkerhet och fri sikt. Den nedre loungen vetter mot den bakre uteplatsen och skapar ett roligt utrymme inomhus/utomhus.

Det finns ett hemmakontor med en svart accentvägg som kompletterar skrivbordet, medan ljusa konstverk och fönster från golv till tak håller utrymmet ljust. Sovrummen ligger på övervåningen i huset. Detta sovrum kombinerar design från mitten av århundradet och naturliga element för en avkopplande miljö. Loungen på taket med glasväggar är möblerad med en grafisk matta, plyschsoffa och eukalyptusottomaner.

Modernt udda hem med glamour inslag i sovrumsdesign, inredning.
Modernt hem med finurliga inslag |  köksö i marmor.
En touch av nyckfullhet: modernt hem i Melbourne med edvardiansk estetik.
Modern lägenhet med en touch av nyckfullhet - DigsDi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*