Home / Okategoriserad / Snygga kök med synliga tegelväggar och tak
Snygga kök med synliga tegelväggar och tak

Snygga kök med synliga tegelväggar och tak

Tegel gör rummet industriellt och väldigt chic, det är nästan en idealisk dekoration för köket och matsalen. Du kan göra en vägg, alla väggar, ett tak eller bara ett köksstänk – det skulle vara harmoniskt ändå. Rött tegel, vitt tegel, grått tegel eller till och med svart tegel – det är lätt att välja rätt nyans för din inredning och stil, och nästan alla stilar från Provence till glam skulle älska en tegelvägg. En backsplash av tegel är en lysande idé eftersom du inte behöver välja brickor baserat på stil och färgschema. Använd bara tegel – det är funktionellt och tillför charm till ditt kök. Kolla in några coola exempel nedan och använd dem i din köksdesign!

tegelväggar och tak

Tegelväggar och tak är en bra idé för att lägga till textur och intresse för alla rum. Även det mest formella rummet ser bedrövat och chic ut med en tegelvägg eller tak, och smälter lätt in med många inredningsstilar: modern bondgård, rustik, vintage, industriell, modern och till och med minimalistisk. Bestäm först vilken effekt du vill uppnå: kommer tegelstenen att ta över utrymmet? Matchar det bara köksinredningen och lägger till textur? Kommer det att få dina garderober att sticka ut? Om du bestämmer dig för att göra detta, välj nyansen av tegelsten – vit, grå, röd (mest populär) eller till och med målad för att matcha skåpen. Rött tegel är coolast, även om vitkalkning också är populärt för att skapa ett avslappnat utrymme. Du kan ta fram din tegelton med kontrastfog eller välja en fog som matchar.

Bakgrundsstänk av tegel

En baksida av tegel är ett kreativt sätt att lägga till lite textur till ditt kök utan att ta upp plats. En sådan funktion är ofta integrerad i minimalistiska och moderna kök. En backsplash kan också komma i en mängd olika färger och har oftare en kontrasterande färg. Om du har problem med rengöring, täck hela längden eller bara runt spisen med glas. Bli inspirerad!

95 snygga kök med tegelväggar och tak (con immagini.
95 snygga kök med tegelväggar och tak - DigsDi
95 snygga kök med tegelväggar och tak - DigsDi
95 snygga kök med tegelväggar och tak - DigsDi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*