Home / Dekoration / Snygga och dramatiska maskulina designidéer för hemmakontor

Snygga och dramatiska maskulina designidéer för hemmakontor

Om du är en man och har arbetat hemifrån, här är några coola idéer om hur du designar ett hemmakontor åt dig. Du kan välja vilken stil du föredrar och förverkliga den, till exempel på ditt hemmakontor – klassisk, strikt, minimalistisk, avslappnad eller i en annan. Vanliga maskulina egenskaper inkluderar mörka färger, fyrkantiga mönster, sexiga lädermöbler i olika färger och vilda djurskinn. Tveka inte att visa dina hobbyer – fotboll, skepp, masker, fiskfigurer; Lägg till ditt hembibliotek här – detta gör ditt hemmakontor presentabelt. Om du har tillräckligt med utrymme, skapa en öppen spis för att göra rummet mysigt och sätt in några originallampor för att framhäva atmosfären.

dekorationsstilar

Du kan välja vilken stil du vill för ett maskulint hemmakontor, men de mest populära idéerna är industriella, rustika, minimalistiska, samtida, art déco och moderna från mitten av seklet.

färger och texturer

Ett maskulint hemmakontor kan göras i många färger: mörkt, ljust, jordnära, rikt och många andra. Du kommer att se mörka och lynniga maskulina hemmakontor för det mesta: mörk chokladbrun, svart, grafitgrå, marinblå, mörkgrön och så. Om du gillar neutrala färger, gå för dem, men accentuera hemmakontoret med mörka möbler för att ge det en lite maskulin känsla. Variera inredningen med olika texturer: olika typer av trä, fuskpäls, läder, metall och till och med sten och betong.

möbler och inredning

Ett skrivbord är huvudelementet i alla hemmakontor – du kan inte arbeta utan ett – så välj ett passande föremål som är så bekvämt som möjligt. Ett annat måste är en stol, som också är väldigt bekväm. Öppna eller inbyggda hyllor på väggarna krävs för att förvara allt du behöver och för att visa din inredning. Lägg till några stolar eller en soffa, tänk på en hängande solstol att koppla av i och iögonfallande lampor eller ljuskronor som matchar din inredning.

Skapa en gallerivägg, en mysig matta, ett statement-konstverk, ett soffbord med lite dekorationer och voila – ett perfekt hemmakontor är klart! Ha kul med fler mönster!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*