Home / Dekoration / Snygga och inspirerande våridéer för dukning
Snygga och inspirerande våridéer för dukning

Snygga och inspirerande våridéer för dukning

Hur ska ett vårbord se ut? Ljust och fräscht! Här är några idéer för en vårdekor: För att göra den fräsch, lägg till färska vårblommor, växter eller till och med mossa, ta växter av dina valda färger. Påskliljor, tulpaner, snödroppar, gerberor i fantastiska vårfärger skulle liva upp ditt bord samtidigt som de blir en perfekt mittpunkt. Blommönstrade dukar och servetter och färgglada serviser skapar en glad stämning i kombination med grönt gräs i krukor. Kolla in fler idéer som vi har samlat in åt dig och bli inspirerad!

Vårbordsbilder

Ett vårbord är lätt att göra: välj först en stil, sedan de färger du vill ha och kör igång! Jag rekommenderar starkt att använda några pastellfärger som traditionellt är vårfärger eller att välja ljusa nyanser för att välkomna säsongen. Gå efter ljusa detaljer: servetter, löpare, dukar, bordstabletter, laddare, glas och bestick. Blommor ska finnas på ditt bord! Unna dig vårblommor eller till och med lökar och skapa en mittpunkt du älskar. Lägg till blommor till vilken plats som helst och glöm inte att grönska och mossa ger en fräsch känsla till bordet. Om du vill hänvisa till påsken, lägg gärna till kaniner, konstgjorda bon och ägg.

Spring Place Inställningar och Centerpieces

Behöver du idéer till vårens mittpunkt? Gör en tulpan mittpunkt i en vas, ta några påskliljor inslagna i mossa, gör en mittpunkt av krukgrönt och mossa, gör fräscha löpare av gröna och ljusa blommor. Platsinställningar kan förstärkas med flätad laddare, catchy löpare och bordstabletter. Lägg till vårblommor till vilken miljö som helst. Du kan lägga till ägg för att hålla kort, köpa roliga kaniner och annat för att styla bordet till påsk. Låt dig inspireras av de idéer du ser!

61 snygga och inspirerande idéer för att dekorera vårbord |  DigsDigs.
96 snygga och inspirerande idéer för att dekorera vårbord.
61 snygga och inspirerande idéer för att dekorera vårbord |  DigsDigs.
96 snygga och inspirerande idéer för att dekorera vårbord - DigsDi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*