Home / Dekoration / Snyggt kristallpäron

Snyggt kristallpäron

Det här är ingen vanlig glödlampa, utan en intrikat skyltexemplar som inte bör överskuggas av en lampskärm eftersom den ser riktigt chic ut. Inspirerad av det fina hantverket av kristallskärning, kombinerar Lee Brooms Crystal Bulb industriella influenser med dekorativa egenskaper. Den vardagliga glödlampan förvandlas till ett vackert dekorativt ljus. Varje kristallpäron är handgjorda med traditionella tekniker och handskurna med ett klassiskt kristallmönster inspirerat av de traditionella whiskyglasen och karafferna.

Den polerade hänglampan i krom har Lee Broom-logotypen och Frosted Crystal Bulb för en ren och enkel kontur. Varje taklampa kommer med en matchande silvertygsladd och krom takplatta. Märket släpper även en vägg- och taklampa i borstad mässing. Alla lökar finns med antingen klara eller frostade lökar.

En sådan glödlampa är ett fantastiskt alternativ för många typer av inredning och dekoration, och det kommer säkert att lägga till en sofistikerad touch till den. Välj det bästa alternativet för att försköna ditt utrymme med detta kristallpäron!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*