Home / Mode / solhattar
solhattar

solhattar

Solhattar eller solkepsar skyddar ditt huvud och hårbotten från solen och eventuell solsting under en lång vistelse i den gassande solen. Särskilt personer med ljus hy, spädbarn och små barn bör bära solhatt.

Klassificering av coneflower-kategorin

Det som skiljer solhattar från hattar är i första hand brättet. Detta löper helt runt huvudet på hatten.

fungera

Solhattar bärs för att skydda bäraren från de skadliga effekterna av för mycket solljus. En solhatt i kombination med solkräm är därför ett viktigt verktyg för att skydda kroppen från solbränna och hör hemma i varje resväska.

För hundra år sedan tillhörde hatten varje medborgare både sommar och vinter. På olika sätt föll mössan mer och mer i glömska. Först när läkare i allt högre grad varnar för konsekvenserna av solbränna blir solhattar populära igen.

material

När du väljer rätt solhatt bör du vara uppmärksam på materialet som hatten är gjord av. För för att inte drabbas av värmeslag även vid höga temperaturer bör solhatten vara så lätt och luftig som möjligt. Eftersom det bara är tänkt att skydda mot solen och inte mot regn, är det ofta vävt av halm eller virkat av raffia. Nätverket av dessa material är aldrig 100 procent tätt, vilket tillåter tillräckligt med luft att komma till huvudet.

Men den största nackdelen med dessa naturliga råvaror är deras korta hållbarhet. Därför kan sådana hattar endast tas med på semesterresor i hattaskar. Detta medför högre kostnader för bagage vid flygning, eftersom hattlådan inte kan bäras som handbagage. Till semestern är det värt att köpa solhattar av tyg, som är lätta att ha med sig i resväskan.

17 bästa solhattar 2020 - packbara strandhattar med solskydd
Damfloppy stråhatt Bred brätte Vikbar strandkeps Solhatt för.
17 bästa solhattar 2020 - packbara strandhattar med solskydd
Resevänlig solhattstil för kvinnor

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*