Home / Dekoration / Sovrum Ikea Hacks

Sovrum Ikea Hacks

Om du älskar IKEA och tycker om att hacka IKEA-bitar till ditt hem för att lägga till personlighet och individualitet, är denna sammanfattning för dig. Vi har samlat ihop några väldigt coola och väldigt enkla IKEA sovrumstips! Här hittar du förvaringsutrymmen, handfat, lampor, bänkar och mycket mer. Nedan är de idéer du behöver.

IKEA förvaringsenheter

Förvaring är huvudidén för ett funktionellt utrymme i huset och du bör överväga vad du ska inkludera för att förvara saker i ditt utrymme. En byrå är en av de mest populära idéerna för ett sovrum, och du kan ta en färdig IKEA-bit och fräscha upp den — Rast, Malm, Songesand och andra byråer kan fräschas upp med utsmyckningar, inlägg, klistermärken, catchy pulls, och handtag. Pax garderober kan förgyllas med färg, dekaler och utsmyckningar, och naturligtvis kan du lägga till coola ringdragningar eller handtag också. Behöver du ett sängbord? Använd sedan en byrå eller några hyllor som bildar en flytande bit.

IKEA handfat

När du sminkar dig behöver du en ordentlig smink och IKEA Ekby, IKEA Alex och Vittsjö kan alla användas för att göra en. Du kan helt enkelt måla pjäsen, byta toppen eller lämna den som den är och använda den som en fåfänga. Lägg till en matchande pall eller stolar, några arrangörer och voila! Om du tar en IKEA Alex Ekby-hylla kan den förvandlas till en cool flytande fåfänga som sparar plats på ditt golv.

Andra IKEA föremål

Förvandla ett IKEA Fjallbo-bord till en vacker stoppad bänk och förvandla en IKEA Frosta-pall till en cool och snygg bordslampa. IKEA baklyktor och speglar kan förvandlas till coola vägglampor – det finns många fler idéer för ditt sovrum, låt dig inspireras!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*