Home / Mode / spaghetti toppar
spaghetti toppar

spaghetti toppar

En spaghettitopp avser en topp med mycket smala remmar. Den är tättsittande, slimmad och har i de flesta fall en liten till medium urringning. Remmarna är ofta mer elastiska och spänstiga än tyget på topparna då de måste tåla mer påfrestning för att hålla kvinnokroppen täckt. Spaghettitoppar finns i alla tänkbara mönster, färger och tyger. Men de mest populära är monokrom bomull eller bomullsblandning toppar.

Klassificering av kategorin spagetti toppar

Spaghettitoppar är en variant av kvinnors ytterkläder och bärs ofta som en moderiktig och luftig topp, speciellt i sommartemperaturer. De har varit en integrerad del av dammodet i åratal, är trendiga varje år och tillhör garderoben för kvinnor i alla åldrar.

Funktioner och mönster

Utmärkande är de två tunna remmarna som löper över axlarna. På grund av denna mycket smala form på remmarna, är de även kända som spaghettiband, vilket förklarar namnet på spaghettitoppen. Spaghettitoppar finns i alla tänkbara design och färger och de kommer i klassiskt enfärgat eller mönstrat eller tryckt.

Prissegmentet är lika varierat, eftersom spagettitoppar finns i alla prisklasser, från en billig spaghettitop till en lågprisbutik till en sofistikerad designerplagg. Alla stilar delar formen, passformen och det faktum att spagettitoppar huvudsakligen är gjorda av bomull och spandex används alltid för att lägga till stretchen till en sådan topp.

2-pack svarta spaghetti toppar - Cotton Essentials |  SKJUTA
Giulot Women's Chic Spaghetti Strap Front Tie Knot Ärmlös Cami.
Spaghetti Strap Tops 2 Pack Nude - Cotton Essentials |  SKJUTA
CRZ YOGA Spaghetti Strap träningslinnen för kvinnor med inbyggd.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*