Home / Dekoration / Speglar som dekorativa element

Speglar som dekorativa element

Vi vet alla att speglar kan få ett rum att se större ut, men i själva verket kan de göra mycket mer än så. De kan bli designelement, skapa balans eller kontrast eller skapa en samlingspunkt i ditt utrymme. Allt beror på storleken och förhållandet du använder. Här är några idéer för det.

spegelväggar

Detta är maximal spegelanvändning i ditt rum. De reflekterar ljuset, väcker uppmärksamhet och gör ditt utrymme unikt. Sådana väggar är populära i badrum och entréer – det här är små utrymmen dubblerade med en ljusreflekterande spegelvägg. Beroende på önskad effekt kan du också använda en sådan vägg i ett vardagsrum eller sovrum. Rökt glas ger en mer modern känsla, medan en antik spegel gör ditt utrymme utsökt.

Garderobsdörrar med spegel

Spegelskåpsdörrar har flera fördelar samtidigt: de ökar ditt utrymme, fyller det med ljus och låter dig se dig själv när du väljer utseende. Om det är en sömlös pjäs som ger dig ett mer minimalistiskt utseende, finns det även coola vikdörrar för att spara utrymme. När det är en chic inramad pjäs, ger den en touch av gammaldags glamour och ger precis tillräckligt med gnistra för att lägga till stil till rummet utan att vara prålig.

Spegelbakstänk

Spegelbacksplashes gör definitivt en comeback, och du kan rocka en i vilket kök som helst, från bondgården till det minimalistiska. Sömlösa spegelbacksplashes är bra för minimalistiska utrymmen, medan antika speglar är bra för en bondgård och vintageinteriörer. Rökt glas är idealiskt för minimalistiska eller konstnärliga dekorationsutrymmen.

Spegelmöbler och tillbehör

Det finns spegelskänkar, sängbord, soffbord, och du kan göra dem själv från IKEA eller andra föremål. Ett sådant föremål är alltid ett blickfång och gör samtidigt ditt rum mer glamoröst och chic. Till och med en spegelhylla eller några vaser och ljushållare ger en touch av glamour till rummet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*