Home / Dekoration / Statement köksbänkskivor
Statement köksbänkskivor

Statement köksbänkskivor

Om du vill ge ditt kök en liten makeover men fortfarande inte har bestämt dig för hur du ska göra det, här är en cool idé för dig – byt bänkskivor! Det är inte lika dyrt som att byta skåp, det är enklare och snabbare och det ger ditt kök ett nytt och fräscht utseende. Du kan också lägga till utbytbara bakstycken för att matcha bänkskivorna. Men gå inte för de vanliga, ge ditt rum en speciell och personlig look med de djärva idéerna som vi har samlat åt dig!

Terrazzo bänkskivor

Terrazzo är ett trendigt material: det är lätt, starkt och ger både färg och kraft till rummet, vilket betyder att det är perfekt för att lägga till en lekfull look till ett neutralt utrymme. Terrazzo är inte dyrt, det kostar mindre än marmor eller sten, och det ser catchy och modernt ut. Det är också mycket hållbart och lätt att underhålla – inga speciella ytbehandlingar eller andra saker krävs.

Bänkskivor i marmor

Marmorplattor är klassiker som aldrig går ur mode: de ser alltid bra ut och passar alla dekorationsstilar. Det finns många färger tillgängliga och du kan välja olika ådror för att matcha utrymmet och skapa mer effekt. Marmor är ganska dyrt men väldigt chict och ger en lyxig känsla till alla rum. Den är också mycket hållbar och lätt att rengöra.

Andra bänkskivor

Vilka andra idéer kan du prova för att göra ditt kök ovanligt? Färgglada plattor – Med en mängd olika mönster och färger är detta ett budgetvänligt alternativ som kommer att lägga till både färg och mönster till rummet. Färgglada epoxibänkskivor och lackerade träskivor gör ett ljust uttalande även om de inte är särskilt hållbara. Om du vill ha ett slaktblock, prova ett chevronmönster och kontrastfärg för att få det att sticka ut.

Gör ett uttalande med dina köksbänkskivor |  ab Granitkillen.
35 köksbänkskivor i kvarts med för- och nackdelar - DigsDi
Snacka om uttalande räknare!  Detta kök har dramatiska.
Nåla på köket C

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*