Home / Stil / Sticka kjol outfit idéer
Sticka kjol outfit idéer

Sticka kjol outfit idéer

För att se mysig och lättillgänglig ut brukar en stickad tröja tänkas först. Alternativt kan du prova att göra samma sak genom att ha en stickad kjol istället. Det skulle sätta dig i en ännu mer unik och iögonfallande position. Du kan till och med para klänningen med en tröja för att dubbla den mysiga effekten. För att visa dig fler sätt att styla har jag sammanställt en lista över de bästa stickade kjoloutfitidéerna för dig. Låt oss titta på dem nu.

Ljusblå chambray skjorta med vit minikjol med hög midja


källa

För att starta den här listan med mysiga outfitidéer ska jag överraska dig lite genom att visa dig en snygg och ungdomlig outfit. För att uppnå denna look kan du bära en ljusblå chambray button down-skjorta och en vit ministickad bodycon-tröja med hög midja. Kombinera dessa plagg med svarta läderstövlar för en extra snygg touch.

Svart polotröja med mönstrad stickad minikjol

svart polotröja med mönstrad stickad minikjol
källa

Låt oss nu titta på en mörkare business-casual-look som använder svart som basfärg. Till toppen kan du helt enkelt bära en svart ribbad turtleneck. Kombinera den med en svart och vit mönstrad minikjol. Bär ankelboots i svart mocka för att komplettera din outfit på ett feminint och stilfullt sätt.

Vit t-shirt med ljusgrön maxistickad kjol

vit t-shirt med ljusgrön maxistickad skiftkjol
källa

Eftersom en stickad tröja ser så vacker och attraktiv ut på egen hand behöver du inte göra mycket för att styla den om du föredrar en minimal stil. Du kan till exempel helt enkelt bära en vit t-shirt med en ljusgrön stickad maxikjol. Bär vita sneakers för att hålla outfiten enkel och ungdomlig.

Vit t-shirt med en knälång stickad kjol med svartvit tribaltryck

vit t-shirt med knälång stickad kjol med svartvitt tribaltryck
källa

Här är ytterligare en outfit med vit t-shirt. Men den här gången ser outfiten lite mer sofistikerad ut på grund av klänningens design. I detalj är klänningen en knälång stickad kjol med rygg och vitt stammönster. Du kan enkelt para ihop den med en vit t-shirt och sandaler med axelband för att fullända den vackra looken.

Turtleneck tröja med ljusgrå minikjol

Turtleneck tröja med ljusgrå minikjol
källa

Det här är en stickad-på-stickad outfit som ser extra mysig och damlik ut. För att uppnå den här looken kan du bära en kolpolokrage med en lätt ljung minikjol. Kombinera vita besättningsstrumpor med svarta läderstövlar för en riktigt snygg look.

Grå figursydd långärmad tröja med röd passande midistickad kjol

grå figurnära långärmad tröja med röd figurnära midistickad kjol
källa

Om du vill se mer slående ut är det ett bra alternativ att bära något rött. Du kan till exempel bära en grå tröja med hög hals och en röd midistickad kjol. Kombinera dem med spetsiga röda mockaklackar för att se ännu vassare ut.

Ljusrosa ribbad tröja med avslappnad passform med matchande kjol

Ljusrosa ribbad tröja med avslappnad passform med matchande kjol
källa

Här är en luftig och snygg stickad-på-stickad outfit. Detta kan verkligen betraktas som en tvådelad klänning. Den består av en ljusrosa ribbad tröja med avslappnad passform och en matchande stickad midikjol. Kombinera dem med svarta läderstövlar för att sätta en elegant touch till den mysiga looken.

Ljusgrå cropped tröja med matchande hög midja knälång kjol

Ljusgrå cropped tröja med matchande hög midja knälång kjol
källa

För dig som har ansträngt dig mycket för att komma i form, här är en outfit som du kan använda lugnt för att visa upp dina resultat. Det är en bodycon-klänning i två delar som består av en ljusgrå beskuren stickad tröja och matchande knälång skyskrapa kjol. Kombinera dem med svarta klackar med öppen tå för att fullborda looken.

Gråmelerad tröja med stickad midikjol

gråmelerad tröja med stickad midikjol
källa

Som du kan se av de tidigare outfitsna kan en stickad tröja få dig att se mysig och naturlig ut och att ta av den är oftast inte så svårt. Låt oss nu titta på en till. Det är en mörk melerad midistickad klänning i två delar. Bär vita sneakers för att komplettera outfiten.

Svart grimstopp med grå melerad midistickad kjol

svart grimstopp med grå ljungstickad midikjol
källa

För dig som är i bra form, här är en passande business casual outfitidé som du kanske vill prova för att se smal och lång ut. Bär helt enkelt en svart halterneck bodycon-topp för toppen. Kombinera den med en gråmelerad midistickad kjol. Bär en svart ankelrem med öppna tår för att fullborda denna enkla men attraktiva look.

Grå långärmad topp med tribal-printad minikjol

grå långärmad topp med tribal-printad minikjol
källa

Detta är en väldigt kreativt designad streetoutfit med passform och utstrålning. Du kan definitivt bära den här för att träffa vänner. Bär helt enkelt en grå långärmad bodycon-skjorta med en svart och vit tribal minikjol. Ett par ljusrosa ballerinaskor för samman din outfit på ett rent och elegant sätt.

Vit tvådelad miniklänning med turtleneck med långa läderstövlar

vit tvådelad miniklänning med turtleneck med långa läderstövlar
källa

En klänning i två delar behöver inte alltid vara en där du måste visa hud i midjan. Här är en vit tvådelad stickad minitröja bodycon-klänning med polotröja som inte syns och är extremt lätt att ta av. Du kan bära ett par svart läder över knästövlarna för att se extra snygg ut.

Golvlång klänning med svart ärmlös crop top

Golvlång klänning med svart ärmlös crop top
källa

För en lite konstnärlig look kan du bära en svart cropped västtopp med en golvlång grå stickad ljungstickad klänning. Bär ett par svarta läderstövlar för att se smal och lång ut. Lägg slutligen till en svart filthatt för att lägga till den konstnärliga touchen.

Vit polotröja och ljusgrå stickad midikjol

vit tröja med mock-ringning och ljusgrå stickad midikjol
källa

För att skapa en mysig och lättillgänglig look är att använda den vita och grå färgkombinationen ett mycket bra och säkert alternativ. Du kan till exempel bära en vit stickad tröja med lös passform och en ljusgrå rak stickad midikjol. Bär knähöga kängor i svart mocka för att komplettera din look med elegans och stil.

Jag hoppas att du gillar idéerna för stickade klänningar som jag just visade dig. Om du älskar att se mysig ut med dina stickade tröjor så kommer du att älska dessa nämnda outfits lika mycket om inte mer.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*