Home / Stil / Stigbyxor Den trendiga stilguiden
Stigbyxor Den trendiga stilguiden

Stigbyxor Den trendiga stilguiden

Stigbyxtrenden gjorde en stor comeback från 90-talet. De har väckts till liv igen på landningsshowerna av Marni, Balenciaga och många andra.

Men vi frågade oss alla: stigbyglar? Gör den där träningsoverallen från 90-talet comeback?
Svaret är ett rungande ja!

Stigbyglar användes ursprungligen som ridbyxor. För att hålla byxorna på plats bar ryttare detta plagg. Så du hör också folk hänvisa till dem som jodhpurs eller bara joggare. Efter den tiden användes de som danskläder eller som en del av skidutrustning.

Idag gör de en stor comeback, men mest som en del av streetstyle. Förutom för- och nackdelar älskar alla fashionistas runt om i världen denna trend.

Vi ska se hur du integrerar den i din garderob. Efter att ha läst den här artikeln kommer du också att bli kär i denna trend!

Jeans stigbyglar

Jeans stigbyglar
källa
För att denna outfit ska se cool ut behöver du bara byxor och några intressanta tillbehör. Den sammetsbroderade väskan är också en av de hetaste trenderna på gatan. Så se till att ta dem med dig hem.
Röda skor med stigbyxor gör dig till huvudpersonen när du är ute.

Jeans stigbygel vita skor
källa
Å andra sidan, om du föredrar en mer klassisk look som inte innehåller så många färger, kan du kombinera dina jeansstigbyglar med de vita klackarna och den svarta tröjan. Eller bara ta på dig en svart skinnjacka.

houndstooth hängare

houndstooth
källa
Houndstooth-mönstret kommer aldrig att gå ur mode. Houndstooth-stänger bör betraktas som en permanent del i din garderob.
Med stigbygeldetaljen ser dessa byxor med hög midja mer coola ut än dressade. Du kan bära dem med de vita klackarna och den svarta kashmirtröjan.

Houndstooth stigbygel ribb
källa
Gillar du rufsiga detaljer kan du enkelt para ihop dina byxbyxor med hög midja med den vita skjortan och spetsiga guldiga halvplattor.

Stigbyxor med långa kappor

Coat stigbyglar
källa
Om du behöver lägga till ett plagg till i byxbyxorna och skjortan, lämna en överdimensionerad kappa. Denna tweedrock gör den till en perfekt blandning av sportiga och eleganta klädesplagg.

Slida stigbygel gul
källa
Om du föredrar att bära en trenchcoat, köp den i två storlekar större än din storlek! Oversized trenchcoats är en stor trend nu. Om du kombinerar alla dessa tillsammans kommer du att se ut som en riktig fashionista!

Mantelbygel PVC
källa
Om du är intresserad av att köpa den här typen av kappa, gå för det! Både stigbyxor och en PVC-trenchcoat är stora trender inom street fashion.

Stigbyglar för sportkläder

sport stigbygel
källa
Att blanda sportig och dressad klädsel har aldrig varit mer explicit än vad det är idag. ”It”-tjejer bara älskar att göra det och göra excentriska kombinationer. Om du är en av dem, använd en luvtröja, stigbyxor med randen åt sidan och klackar. Du kan lägga till en elegant påse med vinröd färg.

Sportstigbyglar vit resår
källa
En annan lösning för en sportig och elegant kombination är leggings med svarta höga klackar! Det vita elastiska bandet runt skon bidrar till utseendet. Kombinera den med den rutiga skjortan och den svarta skinnjackan.

Blazer med stigbyxor

Blazer stigbyglar
källa
Denna klassiska outfit kompletteras med stigbyxor. De får vilken kombination som helst att se trendig, chic och chic ut på samma gång.
Tweedblazern passar perfekt till svarta byxor och intressanta svarta spetsiga klackar med juveler.

Kavaj stigbyglar från axlarna
källa
Denna snövita kavaj har ett lite annorlunda snitt än den klassiska. Den axelbandslösa modellen är väldigt populär. Om du gillar sådana här skjortor kommer du definitivt att älska den här kavajen!
Kombinera den med stigbyxorna för en chic men ändå ren parisisk look.

Blazer stigbyglar blå
källa
Den blå kavajen är lite längre och ger dig den perfekta möjligheten att framhäva din kropps form.
Det ser fantastiskt ut tillsammans med vita klackar och svarta byxbyxor.

Tröja med stigbyxor

tröja stigbyglar
källa
Blå tröjor ses mycket på gatorna. De bärs mestadels av modetjejer. Jag gillar verkligen den här nyansen av blått så låt oss se hur du kan koppla ihop den med stigbyxor.
Detta kan vara en idealisk arbetskläder om du är modig nog att ta på dig stigbyglar.

Tröja stigbygel blå
källa
Kombinationen av vita byxor och blå tröja är perfekt för kallare höstdagar.
Ankelboots i sammet är mer än tillräckligt för att göra ett uttalande. Så sätt inte på dig andra tillbehör.

Byglar Marinblå
källa
En marinblå långärmad tröja är ett måste den här säsongen, tillsammans med stigbyglarna!
Du kan bära den varje dag. För en mer chic look, lägg bara till en intressant väska, precis som bilden nedan.

Tröja stigbygel röd
källa
En kombination av rött och svart är alltid en bra idé. Med detaljer som en röd liten väska och vita skor ser du chic och fantastisk ut! Casual mix kan bäras under dagen men även för mer eleganta tillfällen.

Beige-oliva stigbyxor

beige olivstigbyglar
källa
Inför runwayshowerna har de två mest kända italienska modetjejerna sitt eget vänortsögonblick på gatan. De visar oss också hur man kombinerar stigbyxor med skjortor och klackar.

beige stigbyglar
källa
De beiga byxorna med stort midjeband passar perfekt till den olivfärgade skjortan med puffärmar. Alla säsongstrender i bara en outfit!

grön stigbygel
källa
Detta är i princip samma som den tidigare men med ett annat färgarrangemang. Olivfärgade byxor och en vit puffärmad skjorta är en perfekt match, eller hur?

Om du är med i gruppen ”Jag kommer aldrig att bära träningsbyxorna” hoppas jag verkligen att dessa outfits kommer att ändra dig.
Ingen visste eller förväntade sig att de kommande trenderna skulle bli så populära, men här är de. De ser ännu coolare och snyggare ut nu för tiden!
Så gå till butikerna, plocka upp dina nya byxbyxor och rocka den här looken!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*