Home / Okategoriserad / Stil som en bodyblus
Stil som en bodyblus

Stil som en bodyblus

När det kommer till att bära blusar undrar man ibland varför vissa människors blusar sitter så bra oavsett hur de rör sig. Om du inte vet hemligheten än så är det här blogginlägget speciellt för dig. Låt mig avslöja hemligheten just nu. Dessa alltid välgömda blusar är faktiskt bodyblusar. Du har i princip den nedre delen som är som minishorts som fäster blusen hårt mot kroppen. För att visa dig hur du kan använda det här tricket för att se extra bra ut, här är några riktigt snygga kläder för bodysuitblus som jag har samlat åt dig.

Ljusrosa bodyblus med lila läderkjol


källa

Om du vill att din blus ska se väldigt snygg och bra ut under hela dagen eller eventet, välj bara en bodyblus. Här är en underbar cocktailpartyoutfit. Du kan bära en ljusrosa omlottblus med en midikjol i lila läder. Kombinera dem med ljusrosa klackar för att fullända looken.

Vit utskuren bodyblus med klockärmar fram och svart minikjol

vit bodyblus med klockärmar fram och svart minikjol
källa

En bodysdesign är särskilt viktig för en sexig blus för att hålla hela blusen i perfekt läge. Här är till exempel en vit bodyblus med klockärmar framtill. Du kan para ihop den med en svartvit minikjol med paljettdetaljer. Bär vita klackar med öppen tå för att se ännu mer uppfriskande ut.

Vit criss cross bodyblus med minishorts i jeans

vit korsad blus med minishorts i jeans
källa

Här är ett annat bra exempel som visar hur en bodyblus kan hjälpa dig att se bäst ut hela dagen, oavsett hur du rör på din kropp. Blusen här är en vit korsad blus. Du kan kombinera den med ljusblå denim-minishorts och vita sneakers för att se ungdomlig ut.

Elfenbensomlott linne med vita skinny jeans

Elfenbensomlott linne med vita skinny jeans
källa

Låt oss nu titta på en snyggare blus. Anledningen till att denna omlottblus i elfenben är snyggare är på grund av den lätta segheten som kommer med linnetyget. För resten av outfiten kan du bära vita skinny jeans och svarta klackar för att komplettera outfiten med elegans och stil.

Vit bodyblus med djup V-halsringning och midikjol med rouge passform

Vit bodyblus med djup V-halsringning och rodnad bodycon midiklänning
källa

Du ser inte riktigt en halsringning som så ofta kombineras med den djupa V-ringningen. Den här vita bodyblusen bevisar dock att den faktiskt fungerar väldigt bra. Du kan para blusen med en rouge bodycon minikjol och ljusrosa spetsiga klackar. Du kan till och med bära en koppling i elfenbenskinn för att se mer stilig och damlik ut.

Lila Criss Cross Front Djup V-ringad blus med Ripped Boyfriend-jeans

Marinblå Criss Cross Front Djup V-ringad blus med Ripped Boyfriend-jeans
källa

Detta är en mycket intressant outfit som kombinerar snygga plagg med sexiga plagg. För att forma den här looken kan du bära en lila V-ringad kroppsblus med kraftigt slitna boyfriend-jeans. Bär lila gladiatorklackar med öppna tår för att fullborda denna unika och fantastiska outfit.

Criss Cross Halter Neck Blush Rosa Bodysuit Blus med vita jeans

Criss Cross halterneck rouge rosa bodyblus med vita jeans
källa

För en uppfriskande och diskret sexig look som gör att du kan visa upp dina nyckelben och axlar, kan du bära en blus med halterneck-bodysuit med röd hals och para ihop den med höga långa smala vita jeans. Till skorna kan du bära ett par vita klackar med öppna tåband för att ge looken en extra uppfriskande touch.

Vinröd spets blus med V-ringad och svarta skinny jeans

Vinröd spets blus med V-ringad och svarta skinny jeans
källa

Om du vill se anständig ut men ändå anständig nog för en semi-formell tillställning, här är en outfit du kanske vill prova. Bär en vinröd V-ringad bodyblus för toppen. Kombinera den med svarta skinny jeans och svarta balettkläder för att ge outfiten en lite sofistikerad touch.

Svart axelbandslös kroppstopp med ljusblå boyfriend-jeans

Svart axelbandslös kroppstopp med ljusblå boyfriend-jeans
källa

Det här är en väldigt stilig och lågmäld sexig outfit som du kan bära till en avslappnad fest. För att forma den här looken kan du bära en off shoulder-svart kroppstopp och para den med ljusblå kraftigt slitna boyfriend-jeans. Kombinera dem med en svart choker och vita sneakers för en snygg och ren finish.

Svart Criss Cross djup V-ringad blus med skinny jeans med muddar

svart korsblus med djup V-ringning och skinny jeans med muddar
källa

Det här är en sexig outfit som på något sätt ser väldigt naturlig ut. För att uppnå denna fantastiska look kan du bära en vit djup V-ringad bodyblus och blå skinny jeans med muddar. Ett par svarta balettkläder och en handväska i svart läder är limmet som för samman din outfit.

Vit blus med V-ringad och blå minikjol i jeans

vit V-ringad blus och blå denim minikjol
källa

Detta är en mycket ungdomlig och uppfriskande outfit som är väldigt lätt att ta av. Bär en vit tryckt V-ringad bodyblus för topp. Kombinera den med en ljusblå minikjol i jeans. Bär röda sandaler för skorna för att göra outfiten mer iögonfallande och vacker.

Blush bodysuit med rosa volangärmar i kombination med vita skinny jeans

rouge rosa bodyblus med volangärmar och vita skinny jeans
källa

Det här är en mycket vacker blus för rouge, rosa volangmössa. snygg rosettdetalj i band som gör att den ser ännu sötare ut. Den kommer också med en som du enkelt kan styla genom att para den med vita skinny jeans och vita klackar med öppen tå för att se uppfriskande och elegant ut.

Djupblå blus med en grå minikjol i ull

djupblå blus med minikjol i grå ull
källa

Du kan säkert bära en bodyblus till jobbet. Se bara till att du inte väljer sexiga. Till exempel ser den här djupblå V-ringade kroppsblusen bra och passande ut. Kombinera den med en minikjol i grå ull och svarta spetsiga klackar för att fullända outfiten på ett snyggt och enkelt sätt.

Vit bodyblus med en ärm och svart läderkjol

vit bodyblus med en ärm och svart läderkjol
källa

Här är en underbar asymmetrisk look som får dig att sticka ut från mängden på ett cocktailparty. För att forma denna look kan du bära den här vita enärmade blusen och kombinera den med en svart midikjol i läder. Bär svarta balettkläder för skorna för att sätta en chic touch till looken.

Svart bodysuit i spets med djup V-ringning och smala jeans

Svart spets djup V-ringad bodyblus med skinny jeans
källa

För dig som älskar att klä dig för jobbet och inte är säker på hur du ska klä dig för ett semi-formellt företagsevent, här är en diskret och elegant outfit som du kanske vill prova. Bär helt enkelt en svart spets V-ringad ärmlös bodyblus och svarta skinny jeans. Kombinera dem med svarta klackar med öppen tå för att fullborda looken.

Här är idéerna för en blus med bodysuit som jag vill dela med dig. För dig som vill se till att din blus ser perfekt ut hela dagen borde listan ovan vara ett bra ställe att låna lite idéer på.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*