Home / Dekoration / Stora runda speglar
Stora runda speglar

Stora runda speglar

Kurvor och organiska former hör till årets heminredningstrender och är här för att stanna. Du kan se dem i allt som är spännande: arkitektoniska valv, detaljer i möbler som fåtöljer, soffor, speglar och badkar. Organiska, mindre kantiga former kan lägga till en välkommen mjukhet till alla utrymmen. Att investera i en svängd soffa eller en rund ljuskrona tillför därför ett oväntat och välkomnande inslag. Håll utkik efter stora, runda speglar, som är det böjda elementet nummer ett som älskas av alla – en sådan dekorativ pjäs kan enkelt integreras i många rum och dekorativa stilar.

En stor rund spegel får ett rum att se större ut oavsett hur litet eller mörkt det är. Det förvandlar vilket rum som helst till ett luftigt och ljust utrymme. Stora runda speglar kan göra ett uttalande i alla rum i hemmet och lägga till en fantastisk chic till entréer, vardagsrum, badrum och sovrum. Den cirkulära formen tar spegeln från funktionell till dekorativ med en mängd olika ramalternativ, från elegant och chic till vintage och mässing.

Häng en stor rund spegel (ju större desto bättre) i din entré eftersom den vanligtvis är ett måste för ett rum som detta och kommer att få din entré att se större och mer ljus ut. Häng en stor rund spegel i ditt sovrum eller vardagsrum, eller ställ den på golvet. Detta fördubblar utrymmet och gör det till ett fantastiskt dekorelement. Häng en överdimensionerad rund spegel eller två i ditt badrum för att göra det supertufft och djärvt – en sådan lösning är enkel men väldigt imponerande. Komplettera din sminkhörna med en sådan spegel så kommer du alltid gärna ta en titt och se allt du behöver.

Extra stor rund spegel - Bästa sättet att öka ditt bostadsutrymme.
Köp en stor rund spegel från Next U.
Amazon.com: Trvone Round Mirror 32
Dekorativa speglar |  Stor väggspegel |  Rund spegel |  Unik.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*