Home / Mode / Strappy pumps för kvinnor
Strappy pumps för kvinnor

Strappy pumps för kvinnor

Som namnet antyder är rempumpar Pumpar med specialbandenSå mycket för den torra teorin. I praktiken är rempumpar olika, snygga och, viktigast av allt, otroligt feminina skor som tilltalar inte bara kvinnor utan även män. Hög tid att lägga till ett sånt här par i din skoskåp!

Ursprunget: det svängiga 20-talet

När man tittar på en webbutik som säljer rempumpar kommer dessa direkt att tänka på 20-taletDet finns en god anledning till detta: även om det finns många olika typer har dessa skor sitt ursprung i ”Swinging 20s”. Kvinnorna på den tiden dansade i pumpsband till ljudet av Charleston och drog upp dem från dansgolvet för många olika tillfällen på.

Dessa är de speciella egenskaperna hos skorna öppet snitt och fixering av skon på foten från ägaren med samma namn. När man designar dessa varumärken gör ledande varumärken ibland stora skillnader. Det är sant: alla selar är inte likadana! Dessutom rempumpar Särskilt T-stänger får kvinnors hjärtan att slå snabbare. Slingbacks är skor med en så kallad slingback. De är öppna vid hälen men räknas inte som tofflor då de hålls på foten av en rem. Denna slingback är anledningen till att dessa specialpumpar är bandpumpar. T-remmen löper dock tvärs över fotvalvet, vilket ger skon det typiska 1920-talsutseendet. En andra rem som löper horisontellt runt foten runt fotleden ger T-remmen dess namn. Dessutom finns det många andra bandvarianter som gör de olika typerna av bandpumpar till riktiga höjdpunkter.

Bland egenskaperna hos pumpar med remmar hörde man att de ofta är väldigt öppna och ibland påminner mycket om sandaler. Men remmarna sitter fortfarande tätt på foten och säkerställer ett säkert steg – perfekt för en mängd olika tillfällen och liknande perfekt val för att slå dansgolvet,
Strappy pumps är också ett populärt val när det kommer till brudskor på grund av deras lekfulla och tjejiga natur. Brudar uppskattar det speciell design och pumparnas goda greppDen öppna designen säkerställer luftiga fötter även i det bästa sommarvädret.

Strappy mörkblå klackar |  Klackskor, Navy High Heels, High Hee
Amazon.com |  LALA IKAI Rose Gold Clear Block Heels Sandaler för.
GATUXUS Kvinnor Plattform Strappy Flower High Heel Bröllop.
Nine West Elilah Strappy High Hee för kvinnor

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*